Sunday, August 24, 2008

De laatste dag


Het is zondag. De allerlaaste dag van de vakantie voor Linn en Martijn is aangebroken.

Gisteravond hebben we nog lekker gegeten bij Hutong met z'n viertjes. Het was weer ontzettend lekker en gezellig. Daarna hebben we Steve en Silla ontmoet en hebben we nog een drankje genomen.

Kreeg gisteren ook nog een smsje van Jesse. Hij zat in New York op het vliegveld te wachten. Wachten op een vliegtuig...want door de typhoon waren alle vluchten op vrijdag gecancelled en pas op zaterdagmorgen vertrokken de eerste vluchten weer. Je staat er niet bij stil maar zo'n actie heeft gevolgen voor alle vluchten over de hele wereld die richting Hong Kong gaan.

By the way; het is weer heet, zonnig en windstil hier in Hong Kong. Of er nooit een typhoon is overgekomen!

Vandaag moeten de koffers worden ingepakt. Er moet nog gechecked worden of alle cadeautjes gekocht zijn en natuurlijk moeten we nog een plekje uikiezen waar we vanavond gaan eten.

Rond een uurtje of negen gaan we dan naar de airport en om 5 minuten over 12 vertrekt het vliegtuig richting Amsterdam.

Gedver...ik vind er helemaal niets aan. De 6 weken zijn omgevlogen. En morgen...dan zit ik weer in m'n eentje....bah...

2 comments:

Anonymous said...

Get, de tijd vliegt he als je het naar je zin hebt, Linn en Martijn een goede vlucht en Ans en Chiel heel veel sterkte met de eenzaamheid.

Liefs en dikke kus,
Lody

simone said...

D'r is géén klap aan als ze weer weg zijn, wat een stilte!! Hoop dat de vlucht rustig is geweest, enne....... houd je taai!!!

Dikke kus

Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails