Monday, August 04, 2008

Het verjaardags-weekend

Het was weer een lekker weekend!
Zaterdag hebben we wat geshopt, geluncht en zijn we rond een uurtje of 5 richting Hung Hau vertrokken.

Rain en Lydia wonen daar en we waren uitgenodigd voor een spelletjes-avond en een BBQ. Er was natuurlijk ook een taart voor Linn's verjaardag geregeld!

Het was erg gezellig en om 2 uur 's nachts zijn we naar huis gegaan. Wij waren niet moe, maar
Steve en Cilla waren op de bank in slaap gevallen. Moet kunnen...

Dat had vooral te maken met het feit dat de meeste spelletjes met drank te maken hadden en dat de familie Honig het vooral deden met Cola Light! We waren klaar wakker en we moesten bijna de rest naar bed slepen en instoppen!


Vandaag zijn we met z'n allen naar het strand gegaan op Cheung Chau Island. Heerlijk niets gedaan en vooral mensen gekeken. Je ziet wat zonderlinge figuren. Prachtig om te zien!



Het was echt een prachtige dag, en het plan was om ook seafood te eten voordat we naar huis zouden gaan, maar we werden gebeld door Kamilla. Of we zin hadden om te gaan eten met hun en Jesse's zus en haar familie.


We zijn op de boot gestapt om 6 uur maar een tripje met de ferry duurt bijna 50 minuten. Om 8 uur thuis, toen onder de douche om al het zand af te spoelen en daarna (weer) naar Wildfire. Pfff... was misschien toch niet zo'n goed idee.

De nichtjes van Jesse hadden Ben's schoot al gauw gevonden en de oren van Chiel waren ook een geliefd object. Er werd ons uitvoerig verteld wat ze vandaag gezien hadden. Roze dolfijntjes!

We zijn keurig op tijd naar huis gegaan en bij thuiskomst hebben Irma en Jos nog een biertje gedronken. Ze kwamen net terug uit Cambodja en ze hebben een heerlijke vakantie gehad!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails