Thursday, August 07, 2008

Ben is weg


Man man man. De tijd vliegt echt voorbij! Zo haal je Ben op van het vliegveld en zo breng je hem weer weg!

Vanmorgen hebben we Ben weg gebracht naar het vliegveld. Zijn vakantie hier in Hong Kong zat er alweer op. 14 Dagen zijn echt voorbij gevlogen. Ik had het er wel een beetje moeilijk mee maar Ben keek echt uit naar vandaag. Hij is vanmorgen vertrokken naar Singapore!

De aankomende 14 dagen blijft hij daar en ziet hij Anisah weer. Ze zijn echt een setje. Heel leuk om te zien. Hij gaat nu ook in een hostel want dan kan hij zijn eigen gang gaan. Voordat hij naar Hong Kong kwam was hij 1 week in een hotel gegaan en 1 week heeft hij gelogeerd bij Anisah thuis, iedereen was superlief en heeft Ben enorm verwend, maar het was toch even wennen voor wat de huisregels betreft.

De week dat hij bij hun was, was het bidweek. Elke avond kwam de hele familie bij elkaar en werd er gebeden. Ben ging dan naar boven naar zijn kamer, maar als het bidden over was, dan ging iedereen gelijk naar bed! Dat wil zeggen, ze sliepen dan beneden in de huiskamer op de grond! Ben durfde dan niet over de lichamen heen naar buiten te gaan. Een biertje of een sigaretje zat er niet in. Dat kan niet in een moslimfamilie. Ook dat was even wennen dus.

En dan gaan wij morgenochtend vroeg voor een weekje weg! 3 Dagen naar Cambodja en 3 dagen naar Saigon! Ik heb er vreselijk veel zin in! Ben zo benieuwd naar Angor Wat! De koffers staan al klaar, Linn heeft net nog even een nieuwe bikini gescoord en morgen gaat om 5 uur de wekker!!

Ik weet niet of het me lukt om de aankomende week iets op het blog te zetten maar anders ben ik er zeker op 14 augustus! Dan zijn we terug. En op 15 augustus halen we Martijn weer op van het vliegveld. Dan blijven Linn en Martijn hier nog tot 25 augustus! Jippie!

Allemaal alvast heel veel plezier met de Olympische Spelen!

Yvon en Mari alvast van harte met jullie 5 jarig jubileum op 08-08-2008!

Irma alvast een goede reis voor zaterdag gewenst!
En iedereen een dikke kus van ons en tot gauw!!!

4 comments:

Anonymous said...

Lieve zus en familie,

Ben als je dit nog leest een hele fijne tijd met Anisah, en Ans, Chiel en Linn een hele fijne vakantie gewenst.

Groetjes,
Lody

Arlene said...

Een heel fijne vakantie en natuurlijk Ben goede tijd met Anisah,doe haar mijn groeten
Arlene

Yvon said...

Dank je wel, Ans!! Je bent een schat! (maar dat weet je vast wel!)
Hopelijk hebben jullie niet teveel last van alle weersomstandigheden tijdens de vakantie!

Tot gauw! Heel veel liefs, Mari en Yvon

Anonymous said...

en hoe was het? VOnden jullie het net zo geweldig als dat wij dat vonden? Ben benieuwd naar al je verhalen en foto's op je blog...

Keep in touch!

Groetjes
Irma

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails