Saturday, August 16, 2008

2e Dag in Siem Reap

Na Angkor Wat, wat echt een belevenis is, wilden we de volgende dag naar een drijvend dorp wat 13 kilometer buiten Siem Reap ligt.

Het plan was om weer een toektoek te huren voor een hele dag, het drijvend dorp te bezoeken, vervolgens naar het oorlogsmuseum te gaan, de krokodillenfarm te bezoeken waar tijdens Pol Pot, tegenstanders levend werden gevoerd en nog naar de vlindertuin te gaan.

Prachtig plan. Alleen werd Linn ziek. Ze was misselijk en duizelig en had last van haar maag. Ze kon het niet aan om dingen te bezichtigen, en het liefst wilde ze op haar bed blijven liggen. Jammer maar helaas, maar Linn gaat voor. Dus zij lag lekker op bed en Chiel en ik hebben de hele dag aan het zwembad gehangen wat echt maar 5 stappen van onze kamer verwijderd lag. Ook niet vervelend trouwens... je gooit je arm in de lucht en hup daar staat een mannetje, die vraagt wat je wil drinken, hihi....

We kwamen steeds een kijkje nemen en drinken gebracht maar Linn lag als een roosje te slapen. Aan het eind van de dag was ze wat opgeknapt, gelukkig, en ging er een half boterhammetje in. Ze had nog steeds geen zin om te eten tegen een uurtje of 7, dus zijn Chiel en ik in het hotel blijven eten. Na uitgelegd te hebben aan de kelner dat we een zieke dochter op de hotelkamer hadden liggen, werd er een bordje met een wit bolletje en plakjes watermeloen gebracht. Echt heel lief.

Als er iemand nog van plan is om naar Siem Reap te gaan, dan moeten jullie echt naar La Residence d'Angkor gaan! Echt een super mooi hotel met geweldige service en vriendelijke mensen!!

We lagen allemaal vroeg op bed die avond en hebben met z'n allen naar een film gekeken. De volgende morgen weer de koffer ingepakt. Nog vlug een marktje aangedaan om wat spulletjes te kopen en toen naar het vliegveld op weg naar Ho Chi Minh City in Vietnam!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails