Saturday, August 23, 2008

Done!!


Godzijdank. Geen storm meer. Ze noemen het nu in het nieuws een 'tropische depressie'. Alhoewel na een typhoon heb je een paar dagen last van veel wind en regen maar het is niet te vergelijken met gisteren! Windvlagen van 128 km per uur kregen we op ons huisje te verduren.

Er zijn toch nog wat ongelukken gebeurt gisteren in Hong Kong. Volgens het nieuws was het de ergste storm sinds 5 jaar. Een man is gisterenmiddag gan surfen (hoe stom kan je zijn!!!) bij Big Wave Beach en is nog niet terug gevonden. Het ergste wordt vermoed.

Een man die in Elements liep (winkelcentrum) heeft een glazen afdak op zijn hoofd gekregen en ligt in coma, 3 anderen zijn ernstig gewond geraakt.


Ook zijn bamboe-steigers naar beneden gekomen. Geen persoonlijke ongelukken gebeurd maar wel veel materiele schade. En het vliegveld is gisteren voor het grootste gedeelte van de dag gesloten geweest, dus duizenden mensen hebben de dag/nacht op het vliegveld doorgebracht.

In ieder geval is de ellende achter de rug. En geloof mij...je wil dit echt niet meemaken...

Vandaag gaan we met Linn en Martijn nog de laatste boodschappen doen want morgenavond moeten ze al inchecken om maandagmorgen rond 7 uur in Amsterdam aan te komen.
Als perfecte afsluiting van een perfecte vakantie nemen we ze vanavond nog mee naar Hutong op 28 hoog. Ben blij dat de storm over is....

Jos, je kan weer naar Hong Kong komen hoor!

1 comment:

Arlene said...

Gelukkig dat de storm is gaan liggen en jullie er allemaal heelhuids van afgekomen zijn!
Jammer dat er alweer bijna een eind komt aan de vakantieperiode en jullie je kinderen bij je hebben in HK.Zal weer even heel stil zijn voor jullie.
Linn en Martijn een rustige vlucht naar huis,Ans en Chiel sterkte met het ineens weer lege huis!
XXX Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails