Monday, March 22, 2010

Techniek staat voor niets



Het plan voor vandaag was om zoveel mogelijk markten te bezoeken! Leuk om te weten dat het ook gelukt is :)) Deborah is bijzonder goed geslaagd en we stonden allebei weer versteld over het ruime aanbod en hoeveel je voor weinig kon kopen.

Eerst hebben we Fa Yuen Street market gehad, daar 3 keer overheen gelopen. Namelijk eerst achterzijde rechts, dan recht over de markt, vervolgens achterzijde links.



Oversteken en naar de bloemenmarkt, toen een d-tour over de bird market, bloemenmarkt weer vervolgd, gegeten in een typisch Chinees restaurantje waar geen 1 gweilo (witte) zat, toen de straat over en de Goldfish Market bewonderd.



Met tassen vol onder de armen zijn we weer naar Tsim Sha Tsui gegaan om Deb's paspoort op te halen bij het visum bureau. Ze heeft er een prachtige sticker inzitten en morgen gaan we saampjes naar Shenzhen. Chiel gaat al vroeger maar hem komen we 's avonds weer tegen in het Marco Polo Hotel. We blijven gezellig een nachtje slapen daar zodat we de volgende dag nogmaals de stad in kunnen gaan.



Toen we eenmaal thuis waren hebben we nog even aan de Skype gezeten met Simone. Het eerste half uur leek het meer op 'Hints' maar toen Laurens wakker werd en zag dat z'n moeder liep te klooien met het geluid, was het 3 keer klikken en ineens konden we praten met elkaar! Geweldig! Het blijft toch een vreemd fenomeen dat je 10.000 km verderop elkaar kan zien en kan praten!



Morgen dus even geen update. Dat wordt een dagje later. Dit omdat ik geen laptop heb en omdat de Chinese regering nog steeds Blogger weert in China. Censuur dus. We zitten dan maar 35 km vanaf Hong Kong maar het is toch echt een ander land!

Tot overmorgen en de foto's van alle markten staan weer hierrr!

4 comments:

Fiona Teeuw said...

Veel plezier samen in Shenzhen.
Ik ben benieuwd naar de foto's.

simone said...

Zie dat je idd lekker gekookt hebt! :)

Mickey said...

ja, precies simone, zelf koken..tuuuuuuuuuuuuurlijk! :-)

have fun in Shenzen! Neem je nog een paar boodschappentassen van LV mee als je ze tegen komt?!

Lody said...

Have fun allebei, maar zo te zien lukt dat al goed.

groetjes......

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails