Thursday, August 18, 2011

Rommel dagje

Het begon vandaag met de boel maar eens goed af te stoffen. Daarna het bed afhalen, de lakens wassen en stofzuigen. Het leven zonder Trees is een feit!

Lody en ik zaten net op de bank met een kopje koffie toen Mickey belde. Trees had ook opgezegd bij haar! Dus of ze ook aan de koffie mocht. Met z'n drietjes zaten we te praten wat er nou toch in hemelsnaam was mis gegaan. Achteraf is wel duidelijk dat Trees wat dingetjes door elkaar had gehaald en niet geheel eerlijk is geweest naar iedereen toe. Nou ja. Weer een leermomentje rijker geworden.

Daarna zijn we gaan lunchen met Chiel bij de sushibar. Erg lekker en voor Chiel een geheel nieuwe ervaring. Met 3 vrouwen lunchen! Chiel ging weer aan de slag en wij zijn met z'n drietjes naar de Eye Brow Bar gegaan. Hoog tijd om die wenkbrauwen opnieuw in model te laten brengen.


Voor mij was dit pas de tweede keer maar Lody had deze ervaring nog niet gehad. Bij de eerste wax-ruk onder haar wenkbrauw schoot ze omhoog! Ja, we hebben wat afgelachen! Maar goed, alles ziet er weer keurig en strak uit.


Nog even wat boodschapjes gedaan en nu zit Lody lekker in het zwembad en heb ik nog de stofzuiger door de keet gehaald en zelfs gedweild!

Morgen heeft Chiel een dagje vrij genomen naar aanleiding van Lody's verjaardag. Ik weet nog niet precies wat we gaan doen morgen. We zien wel. Wat wel bekend is dat we morgenavond met z'n zevenen gaan eten! Gezellig!


1 comment:

Arlene said...

Ja wie mooi wil zijn! Heb ook paar weken geleden mijn wenkbrauwen laten waxen,deed echt zeer!!
Maar nu:
Happy Birthday Lody,ivm het tijdsverschil nu maar vast zo,wens je een heel fijne dag en weet zeker dat het een bijzondere verjaardag wordt daar in het verre Hongkong!!dikke kus Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails