Friday, August 26, 2011

Slapen

Je staat er niet bij stil als je een normale nachtrust hebt. Maar als die nachten steeds korter en korter worden, dan waardeer je het pas echt. Slapen!

Vannacht heb ik geen oog dicht gedaan. Wel geprobeerd natuurlijk, maar de slaap wilde niet komen. Ik wilde mee hardlopen met Chiel en Jesse die vanmorgen om 6.30 hadden afgesproken. Maar toen ik pas een beetje begon te gapen was het al 6 uur. Chiel is vertrokken naar de boulevard en ik heb van 6 tot 9 een beetje geslapen. Het zal geen wonder zijn dat ik de dag in een half bewusteloze staat heb doorgebracht...

Nou ja. Maar hopen dat het vannacht beter gaat.

En dan het weer. In HK is het kwik ietsjes gedaald naar een verkoelende 30 graden! Waarschijnlijk te danken aan de typhoon die op het moment net naast de Filipijnen is ontstaan. En dan heb ik het niet over zo maar een typhoon, maar over een "Super Typhoon'!


Super Typhoon NANMADOL 
at 17:00 HKT 26 August 2011

Het is niet aannemelijk dat hij onze kant op komt. Maar toch. Ik hou het maar even in de gaten. Vanmiddag zag ik dat de typhoon in sterkte was toegenomen. Van 'severe typhoon' ging hij over in 'super typhoon' en dat wil zeggen dat er windsnelheden van 200 km per uur zijn gemeten. In ieder geval brengt deze typhoon wat verkoeling en dat is lekker!

Morgen geen plannen. Behalve dan 's avonds eten met de Chinese vriendjes en vriendinnetjes. Altijd leuk. Opnieuw een afscheidje van Silla die weer 6 maanden de hort op gaat voor Unicef. Dit keer naar Rwanda. 


2 comments:

Anonymous said...

Oeps, typhoon bij de Filipijnen, dat vind ik echt sneu voor die mensen, in hun kampongs in de golfplatenhuisjes. Hoop dat het idd niet bij jullie aankomt.

X Lody

simone said...

Hoe ist met de slaap gegaan vannacht?? Hoop dat klaas vaak je heeft bezocht...... X

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails