Monday, August 08, 2011

James Blunt

En toen was het zondag. Een hele zonnige en veel te warme dag (36 graden) om ook maar iets te ondernemen. Het plan was dus ook gauw getrokken. Lekker aan het zwembad hangen!

We zaten al vroeg aan de rand van het zwembad. Chiel ging deze keer ook mee. Beetje praten, beetje plonzen. Heel veel meer hebben we echt niet gedaan. Ok, ik heb nog koffie gezet en meegenomen naar het zwembad en rond 12 uur zijn we gaan lunchen. Een bak noedelsoep. Op straat was het voor Hong Kong begrippen erg rustig. Niemand had zin om de hitte in te gaan...

's Middags is Lody weer naar het zwembad gegaan en we hadden afgesproken dat ze om 4 uur naar boven zou komen. Om 5 uur hadden we namelijk afgesproken met Jos, Mickey en Jaap om naar Elements te gaan om daar een hapje te eten. Want daarna gingen Lody, Jaap, Mickey en ik naar het concert van James Blunt!


De pizza's smaakten goed bij Wildfire en het werd helemaal leuk toen de rekening kwam. Ik heb een VIP pasje van het restaurant en krijg dus 50% korting! Perfect!

Maar goed, we namen afscheid van Jos en Chiel die niet mee gingen, en wij stapten de Airport Express in. Over goede organisatie gesproken...normaal kost een enkeltje met de Airport Express naar het vliegveld 90 HK dollar. Nu kostte een retourtje 52 dollar! Speciale prijs die gehanteerd wordt met evenementen die in de Asia Expo worden gehouden. En dat is 1 stop verder dan het vliegveld. Echt super geregeld!

 

Ik was er nog nooit geweest maar het is echt allemaal heel goed geregeld. Er zijn restaurantjes, koffie tentjes en kleine kraampjes waar je van alles kan kopen. En tegen normale prijzen! En zelfs in de concerthal was het toegestaan om eten en drinken mee te nemen! Nou hoor ik jullie denken, 'maar dat is toch heel normaal!' maar voor Hong Kong echt uitermate vernieuwend!


Zo zijn wij jaren geleden ooit eens naar een concert geweest van de Village People en Gloria Gaynor in het beursgebouw in Wanchai en daar was van alles verboden! Niet staan, blijven zitten, niet drinken, niet eten, niet dansen! Gewoonweg te belachelijk voor woorden. En omdat zo'n beetje alle concerten daar werden gehouden zijn we daarna nooit meer naar een concert geweest!
Ik was dus nu aangenaam verrast!


En dan natuurlijk James Blunt! 



Dit vind ik trouwens het mooiste nummer. Heel emotioneel.

 Ik ben geen echte fan van James, maar als ik een nummer hoor op de radio herken ik het wel. En sommige nummers vind ik leuker dan andere, maar deze man weet wel hoe je een concert moet geven. Nee, er staan geen dansers op het podium, nee hij verkleed zich niet om het andere nummer, maar ja hij heeft een geweldige stem, en ja hij heeft wat! Ik vind dat verlegen van zich af kijken wel charmant! Misschien ben ik nu stiekem toch wel een fan geworden...

We hebben echt genoten van het concert en Lody was helemaal happy! We hebben flink mee gegalmd!
Het was een superavond!

5 comments:

Mickey said...

YES IT WAS!!!!

Fiona Teeuw said...

Dus James heeft er weer een paar fans bij!

miss honeybee said...

jazeker, nee niet helemaal, ik was het al. Het was GRANDIOOS!!!!

Lody

Arlene said...

Hij heeft ook mooie liedjes en heeft geen "show"er om heen nodig!

Anonymous said...

Vrijdag avond na een rit van 800 km met een patatje op de bank, hebben wij ook kunnen genieten van James Blunt, maar dan bij Top Gear. Geweldige vent, heel ad rem, groots gevoel voor humor, heeft alleen niet gezongen, kijk dat vond ik dan wel weer jammer..... dikke kus Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails