Thursday, August 04, 2011

Stanley en zwemmen

Vandaag stond in het teken van Stanley Market. Ik bedoel, je bent hier al vanaf zondag en er was nog niets gekocht! Dus de taxi in en op zoek naar de koopjes!

De bloemist
We waren lekker vroeg op de markt. Heerlijk vind ik dat want dan heb je nog ruimte om te slenteren langs de winkeltjes. En dat hebben we ruimschoots gedaan. In de eerste winkel hebben Lody en ik van alles gepast en we kwamen beiden met onze gevonden schat weer naar buiten. Heerlijk! Het eerste plastic tasje met inhoud was gescoord!

Het thee huisje
We zijn echt winkeltje in en winkeltje uit gelopen. Lekker gesnuffeld zonder haast. We hebben zelfs tassen laten liggen die met 90% korting werden verkocht! Hoe sterk moet een mens zijn! Halverwege de markt zijn we een straatje naar boven gelopen en hebben eerst een ijs koffie gedronken.



Het weer in HK is ongekend heet! De zon schijnt volop, het was vandaag niet klam maar de hitte is haast niet te verwerken. Drinken dus! Na de koffie break zijn we verder gegaan. En opnieuw vonden we leuke dingetjes voor weinig!


Toen we aan het eind van de markt kwamen hebben we dim sum gegeten bij een klein Chinees thee huisje. Erg lekker en bijkomend voordeel was dat het daar lekker koel was. Zalig.


De eerste de beste taxi die voorbij kwam hebben we weer terug genomen naar huis. Na die hitte en dat geslenter waren we wel toe aan een duik in het zwembad.


De rest van de middag hebben we genoten van het water, geluierd in de ligstoelen en gekletst met Mickey die ook naar het zwembad kwam. Ik heb Lody laten liggen om haar bruine kleurtje bij te werken en heb vlug boodschappen gedaan voor het avondeten. Asian Sesame Salmon! Ik bedoel maar. Kosten noch moeite zijn gespaard gebleven voor die zus van mij.

We hebben heerlijk gesmuld en na het avondeten hebben Chiel, Jos en ik weer gelopen op de boulevard. Lody niet en dat is mooi. Tegenwoordig is zij van de koek en zopie dus als wij terug komen van lopen dan zit zij op het terras van Starbucks met flesjes drinken!

Morgen gaan we een dagje kalm aan doen. Goed voor Lody haar rug en goed voor het huishouden. Therasita heeft vandaag afgebeld. Jammer. Dan maar zelf even de stofzuiger pakken...

3 comments:

Mickey said...

Ik zeg: eind van de middag weer bij de pool? Ik bel wel na mn (late) lunchdate!

miss honeybee said...

Ik geniet idd zo stralend blauw als de lucht nu is heb ik het nog nooit gezien, en ik voel me ook zo. Voor mijn gevoel zijn alle nare wolken verdwenen! Het leven is een feest.

Stanley market heeft weer leuke dingen opgeleverd. EEn mooie blouse, handbeschilderd, een jurkje, t-shirt, ketting en oorbellen, en dat was pas het eerste marktje en er zjjn er nog zoveel te gaan!!

HK, I'm loving it!

Lody

Lody

Anonymous said...

Ha die Lody,
Het enthousiasme straalt er weer vanaf. Fijn dat je zo geniet! Ik wens je nog héél véél plezier toe!
Groeten,
Evelien

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails