Wednesday, August 17, 2011

't Gaat wat beter!

Na een dagje rust ging het vanmorgen al een stuk beter met Lody. Zo'n hele dag op de bank had haar zichtbaar goed gedaan. Gelukkig maar.

Voor vandaag waren er geen grote plannen gemaakt. Lunchen met Chiel, weer terug naar huis voor een uurtje om even te rusten en daarna naar de Ladies market samen met Mickey. We hebben heel erg rustig aan gedaan, flink afgepingeld met goed resultaat, koopjes gedaan waar we niet zonder mee kunnen leven, en lekker een tijd op de bank gehangen bij de Starbucks.


Het was nogal druk bij de Starbucks en om ons heen bleven steeds wat Chineesjes hangen in de hoop dat we weg zouden gaan zodra onze koffie op was. Nou dan kennen ze Mickey nog niet! 'Kom we gaan Chineesje pesten' zei ze terwijl ze opnieuw koffie bestelde! En de Chineesjes dropen af...

Bij thuiskomst was mijn goede humeur op slag omgeslagen. Therasita zou komen schoonmaken maar had dat (weer) niet gedaan. Ze was (weer) weg gebleven zonder te melden. Dit is al de zoveelste keer en deze maand al de derde keer! Sinds januari is er geen peil op te trekken. Of ze belt niet af, of een half uur nadat ze aanwezig had moeten zijn. Dus ik was het zat. Niet een beetje, maar volle bak zat! Gevolg: Ontslagen!

Plannen voor morgen: stofzuigen, dweilen, bedden afhalen! C'est la vie!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails