Sunday, August 28, 2011

Zalig weekend

Het weekend is alweer voorbij.

Zaterdag hebben we overdag aangerommeld en 's middags hebben Chiel en ik nog hard gelopen. Op zich ging dat wel lekker maar we hebben wel een paar keer moeten wandelen. Het was zooo benauwd! Halverwege ging de hemel open en voordat we met de ogen konden knipperen waren we totaal doorweekt! Maar dat voelde best goed. Water-koeling!


Daarna zijn we naar Rain en Lydia gegaan. Bij hun werd het afscheidsfeestje voor Silla gehouden. Silla vertrekt binnen nu en 2 weken naar Rwanda. Ze is uitgezonden door Unicef voor 6 maanden als projectmanager maar krijgt in Rwanda een post in de regering, om te kijken of de ontwikkelingshulp ook op de juiste plekken terecht komt.


Lydia had deze keer gekookt en alles smaakte heerlijk! En natuurlijk bleven de traditionele spelletjes niet uit.  We lagen echt dubbel! Het gaat te ver om alles uit te leggen maar aan het eind van de avond was Chiel de held! Hij had de naam van het mannenteam hoog gehouden! Dus er werd nog maar een fles open getrokken en voor sommigen was dat er net eentje te veel. Die lagen gewoon op de bank te slapen!


Vanmorgen zijn we met z'n tweetjes vertrokken naar Lamma. We hadden zin om te zwemmen en even helemaal niets te doen.


We vonden een lekker plekje in de schaduw want in de zon was het echt niet te harden. En dat was geen wonder. De thermometer op het strand gaf slechts 37 graden aan!


Rond 3 uur vertrokken we weer naar huis. Want om 6 uur werden we verwacht bij Wildfire om te eten met Mickey en Jaap en de volledige familie Grolle. We hebben heerlijk gesmuld en het was weer gezellig. Zo leuk om te zien hoe de kids genoten van de pizza's en de pavlova's!

En nu zijn we weer thuis. Volgegeten en rozig van het strand. Heerlijk.



2 comments:

Rina said...

Hee Ans en Chiel.
Wij vonden het ook weer heel gezellig. Vanmorgen had niemand honger. Iedereen zat nog vol van Wildfire. Tot gauw weer.
De familie Grolle

miss honeybee said...

Hoi Rina! Same here! Ik zit nog vol van gisteren. Chiel is wel een beetje ziek geworden. Alleen maar niezen en proesten. Ik heb de Dampo maar weer uit de kast gehaald. Tot de volgende keer!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails