Monday, August 01, 2011

Slaapkop!

En dan ben je in HK...dan heb je de eerste klappen voor je kiezen gehad qua temperatuur en hoge luchtvochtigheid...dan heb je de eerste Chinezen al tegen de muur willen drukken omdat ze voor je voeten lopen...en dan slaat de jetlag toe! Welcome to China!

Een glaasje witte wijn voor het slapen gaan en een stapel meegebrachte tijdschriften en, last but not least, een geweldige logeerkamer plus nachtlampje hielpen Lody door de nacht heen. Helaas werd ze nog wel een paar keer wakker maar toen ze om 6 uur de oogjes weer dicht deed, hield ze het maar liefst vol tot 12 uur 's middags!! Goedemiddag!

Nadat ze zich had omgekleed was het gelijk tijd voor de lunch met Chiel. We zijn naar het foodcourt gegaan en hebben heerlijke sushi verorbert.


Daarna ging Chiel weer naar kantoor en liepen wij naar huis. De glazenwasser zou komen om 2 uur. Nou dat werd een halfuurtje later en omdat deze glazenwasser geheel nieuw was, lapte hij de ramen met dodelijke precisie. Hij hing keurig uit het raam op 7 hoog zonder veiligheidstuig! Een uur (!) later liet hij vol trots het eindresultaat van zijn werk aan mij zien. 'You happy?'


We hebben boodschappen gedaan in de K11 en daarna is Lody naar het zwembad afgedaald. Ik niet. Ik bleef lekker in de airco achter. Ik weet niet wat ik heb maar deze week kan ik heel erg slecht tegen het hete weer. Word er een beetje sacherijnig van.


En net hebben we lekker thuis gegeten. Straks gaan Chiel en ik nog lopen op de boulevard en parkeren we Lody op het terras bij de Starbucks. Vind ze leuk ;-)
En dan is dag 1 van de 21 dagen alweer voorbij...


Morgen is het plan om eerst te gaan lunchen met een oude vriend die hier even in HK is en daarna gaan we naar de ICC. Het nieuwe 4 na grootste gebouw van de wereld die boven op Elements staat en waarin het Ritz Carlton hotel gevestigd is. We gaan naar het platform helemaal bovenin voor een prachtig uitzicht over Hong Kong. En dat lijkt me heel erg leuk omdat het voor mij ook de eerste keer is!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails