Sunday, July 31, 2011

Het feestje-zonder-kinderen-in-HongKong

Zo'n beetje elk jaar hebben onze kinderen en de kinderen van Steve en Silla, de zomervakantie in Hong Kong doorgebracht. Daar waren we allemaal blij mee... Dat was gezellig... We hebben zelfs een zomer vakantie met Steve en Silla en hun kinderen doorgebracht op Ko Samet en in Bangkok.


Dit jaar komt er helaas geen enkel kind op bezoek. Niet bij ons en niet bij hun. Allemaal druk met studies of werk. En zo hoort het natuurlijk maar gezellig is het niet. Dus hadden wij (Steve, Silla, Rain, Lydia, Chiel en ik) zo gedacht, tijd voor een feestje en dan doen we net of ze er allemaal wel zijn!


De datum werd gekozen, de foto's werden uitgeprint en op karton geplakt, de tafel werd geboekt bij My Tokio en gisteravond was het zover!

 

We hebben vreselijk gelachen! Het was net of ze erbij waren!


Na het uitbundige feestmaal en na talloze foto's geschoten te hebben, zijn we richting Knutsfort Terrace gegaan om nog een drankje te nemen in All Night Long. We hebben zelfs in het Mira winkelcentrum foto's gemaakt waar de kinderen op staan en toen we eindelijk binnen waren in Knutsfort Terrace zijn zelfs wildvreemden met onze kids op de foto gegaan!


Hopelijk kunnen we volgend jaar weer in het echt een vakantie vieren met Remy, Ben en Linn!

De rest van de melige foto's zijn hier te bekijken!

2 comments:

Arlene said...

Wat een leuk idee,zo leek het toch even als of ze er waren!
Zag dat Lody ook was gearriveerd.
Have fun!

Anonymous said...

Hey Lody,

We zien dat je heelhuids bent aangekomen in Hong Kong. Lekker hoor! En dat ook zonder rugpijn! Goed te horen en we wensen je natuurlijk heel veel plezier toe daar!

Ga er maar lekker van genieten!

groetjes,

David en Wiljan

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails