Saturday, July 30, 2011

Lan Kwai Fong

Vrijdagavond = Lan Kwai Fong avond. Tenminste, zo hebben we dat jaren gedaan. Maar omdat iedereen steeds drukker is geworden, komt het er eigenlijk nooit meer van. En dat is best jammer.

Deze week had Chiel klanten over. 3 Man. En het leek op het verhaal van de '10 kleine negertjes', want per dag ging er eentje naar huis en op vrijdagavond was daar nog eentje over. Een jonge dame. Dus, hadden wij zo gedacht, de perfecte situatie om naar Lan Kwai Fong te vertrekken.

De hele vrijdag was er druk sms verkeer tussen ondergetekende, Jos en Jesse. "Hebben jullie zin om mee te gaan?... Gaan we eten bij Elvis?... Hoe laat?... Waar ontmoeten we elkaar?..." Als antwoord kwam dan weer "Tuurlijk!... Ik weet niet of ik 7 uur kan redden!... Anders zie ik jullie daar wel!... Ik heb het wel druk!.. " Met als gevolg dat we om 7 uur als nog alleen met onze jonge klant in de taxi zaten!

Rat Alley
We liepen 'rat-alley' op om bij Elvis plaats te nemen, toen we ineens Loes met haar familie zagen zitten. Wat grappig! Als een volleerde gids! We hebben ze even begroet, gingen aan tafel zitten toen Jos aan kwam lopen. Met zijn telefoon aan zijn oor! En dat ging eigenlijk de hele avond zo door. Jesse kwam ook, zij het later vanwege een telefonische vergadering. Maar hij was keurig op tijd voor het 'after diner' fruit drankje. Ook hij liep steeds met zijn telefoon aan het oor.

Het Hard Rock Cafe Hong Kong

Enfin, na het eten en het drankje, toen we net besloten hadden om het Hard Rock Café eens te gaan bekijken, nam Jos afscheid. De een na jongste van het stel. Hij moest nog van alles doen.

De enige Westerse band die ik ooit heb gezien in Hong Kong!
Wij liepen naar binnen toen Chiel ineens een oud collega tegenkwam! Nadat hij met zijn gezin hadden gegeten, kwamen ze bij ons nog even een biertje drinken. Heel leuk om ze weer te zien en Jesse liep ineens naar buiten. Hij had telefoon. Hij kwam weer naar binnen en nam gelijk afscheid van ons. Druk! Werk! De twee na jongste van het stel, ook foetsie!

Onze klant, ging nu ook naar het hotel terug. Morgen ging ze op vakantie en ze was moe van alle indrukken. De allerjongste van het stel! Moe!!

Dus wie stonden er weer te feesten in Lan Kwai Fong?? Juist! De oudsten van het stel!! Ongelooflijk toch?!

1 comment:

Arlene said...

Heel goed zus, laat die jonkies maar zien dat de oudjes nog best kunnen feesten!!
Veel plezier met Lody,ik sprak haar gisteren nog en ze heeft er zin in!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails