Thursday, July 14, 2011

Naar Pattaya

Pattaya, Thailand
De koffers liggen opengeslagen op het logeerbed, het geld voor de schoonmaakster (tegenwoordig Trees genoemd. Makkelijker.) ligt klaar, alles wat ik mee wil nemen is gaandeweg op het logeerbed gedumpt, kortom we maken ons klaar voor Pattaya! En in het bijzonder de Halve Marathon van Pattaya!


Chiel is vandaag aan het werk gegaan en voelde zich stukken beter dan de afgelopen dagen. Gelukkig maar. Het rent zo vervelend met een dreunende hoofdpijn en een lopende neus. Wel een leuke woordspeling al zeg ik het zelf...lopende neus...

Ben ook vanmiddag nog even naar Jesse's 'crib' gelopen om daar een hardloop horloge op te halen. Was die vergeten. Te veel aan z'n hoofd. Maar ik heb het gevonden en het ligt keurig in de koffer. Dus ook dat probleem opgelost.

Ik heb er zin in. Gezellig een weekendje weg. Leuk om Pim en Jesse weer te zien en ik ben bijzonder nieuwsgierig naar Pattaya. Kan me er wel iets bij voorstellen maar om in het 'echie' te zien wat zich daar afspeelt is wel grappig. Het 'Sodom en Gomorra' van Thailand. Kan ik tenminste meepraten als het onderwerp weer eens op tafel komt! En ik ben nieuwsgierig naar ons hotel! Schijnt erg mooi te zijn.

Straks thuis nog een organische gezonde maaltijd naar binnen werken, slapen en morgenochtend vroeg weer op, de taxi in en ontbijten bij onze vrienden van Cathay Pacific. Leuk, leuk, leuk!
Zondagavond zijn we weer terug in HK. Dus ik zeg, fijn weekend en u hoort van mij!

2 comments:

Arlene said...

De mannen veel succes met lopen en Ansje geniet van je reisje!!

miss honeybee said...

Gaat lukken! Zwempak, zonnebrand en after sun zijn ingepakt!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails