Monday, July 04, 2011

Van vroeguhr...

Grappig. Na het eten gisteravond gingen we een stukje wandelen. Naar oud 'zondagsch Nederlandsch' gebruik! Mijn oog dwaalt altijd af naar boven. Daar staan de leukste dingen. Zo zag ik ineens dit bord...


In de parkeergarage op de derde verdieping, boven het BP hotel, kan je je elektrische auto opladen met je octopus kaart! Handig! Ik had geen idee dat er überhaupt elektrische auto's hier rondreden! Laat staan dat je naar de derde verdieping moest!

We liepen langs het oude groentenboertje die hele dagen op zijn kruk voor zijn stalletje zit. De man zwaaide vriendelijk en Chiel kon de verleiding niet weerstaan. Verse lychees! Een halve tros is al op!


We liepen verder langs het Indonesia restaurant. Daar moeten we trouwens weer een keertje eten. En natuurlijk lag daar in het stalletje, naast de lumpur, spekkoek! Keurig individueel verpakt in een cellofaantje. Niet te weerstaan natuurlijk. Dus meegenomen voor bij de koffie.


Mijn zondag kon niet meer stuk! We liepen de weg af naar huis toen Chiel ineens helemaal blij werd. Hij zag bij een kleine drogisterij, ergens op de onderste plank helemaal in een hoekje geschoven...BRUT!


Hij heeft de hele range maar gelijk ingeslagen. Scheerschuim, deo en natuurlijk de after shave. Toen hij wat van die after shave opdeed kwamen de jeugd herinneringen weer boven drijven!

Ik zag hem weer staan naast zijn Kreidler, in dat bruin/rode leren jackie met zijn hoge bandplooibroek, zijn witte overhemd en zijn bruine roots. Zijn haardos wild van de intergraal helm en een grote lach op zijn gezicht die toen nog dat 'Rob de Nijs' spleetje tussen zijn tanden liet zien...ahhh het was weer net als vroegurh...(op z'n Haags!)

2 comments:

Fiona Teeuw said...

Daar wordt een mens blij van!

Anonymous said...

Nooit geweten dat Chiel ook zo'n fan was van BRUT!! Mocht ikhet ooit weer tegen komen........ Knap uitzicht krijg je zus!!! XXX Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails