Saturday, July 02, 2011

Pizza, buren en een band

Gisteravond zijn we gaan eten met Paul, Rina, Loes, Lars en Maaike. Met z'n allen bij Wildfire aan de pizza en aan de pavlova. Het was de laatste kans voor de vakantie want de hele familie stapt vanavond op het vliegtuig richting NL.


Chiel was iets later want hij kwam rechtstreeks van kantoor. Totaal doorweekt van het klamme enorm hete weer. Het was dan ook een goede beslissing om lekker binnen in de airco te gaan zitten. Wel hebben we na de maaltijd nog even een drankje gedaan bij het Thaitje op het plein en daarna is de hele familie vertrokken per bus naar Tai Po. Maaike was heel erg moe van de laatste schooldagen en Lars zat onder de blauwe plekken van paintballen. Alhoewel, er kwam geen 'paint' aan te pas maar van die plastic kogeltjes. Ik voorzie dat ze vanavond voordat het vliegtuig opstijgt allemaal al liggen te slapen...

En toen zaten Chiel en ik gezellig op de bank om 11 uur 's avonds...

En ja hoor, daar begonnen de bovenburen weer te gillen, schreeuwen, stampen en te drummen. Het gebeurt niet vaak maar als ze het doen, doen ze het goed. Kijk ik ben echt geen zeurpiet maar als je niet normaal kan praten met elkaar omdat ze boven een feestje hebben, dan is het niet leuk meer. Een uur later waren ze nog bezig!

Na onze eerdere ervaringen met die gast van boven, besloten we niet meer naar zijn voordeur te gaan maar rechtstreeks naar de lobby en daar te klagen. Dat heeft geholpen want ineens hield het boven op met stampen en gillen. Heel effectief dus.

Wel kregen we gelijk de schone was van Jos mee, hihi. Hij is gisteren vertrokken naar NL en had heel slim nog even zijn was laten doen bij het wasserijtje op de hoek. Toen hij de schone was wilde ophalen bij de lobby, bleek dat zijn was niet terug was gekomen. Heel jammer. Gelukkig had hij nog 1 schoon shirt in zijn kast hangen om daar het vliegtuig mee in te gaan. Fijn voor hem en fijn voor zijn medepassagiers. Dus Jos, je was hangt hier!

Vandaag was het opnieuw vies heet. Warm, klam, perfect weer dus om te gaan shoppen! Chiel is niet zo'n shopper dus eens in de zoveel tijd blijkt dat hij ineens niets meer heeft om aan te trekken. Nou we zijn goed geslaagd! Met 6 tassen (!) onder de arm liepen we via de boulevard terug naar huis. En daar kwamen we de politie band tegen! Kompleet met doedelzakken!



Even verderop stond de Chinese militaire band ook klaar. Eigenlijk wilde we wel even kijken maar het was echt te heet...


Straks een happie eten met Jesse. Gezellig!







No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails