Tuesday, July 19, 2011

Back to normal

De koffers zijn uitgepakt, de was is gedaan en het startnummer hangt op het prikbord. Voor nu is er niets meer gepland en gaan we door met de dagelijkse dingen.

Chiel zit in China. Vanmorgen vroeg stapte hij op de trein en vanavond laat komt hij thuis. Ik wil binnenkort eens mee naar Shenzhen om te kijken naar de nieuwe fabriek/kantoor. Ben erg benieuwd.

Morgen komen ze van de Pinnacle het airco platform buiten schoonmaken. Precies op tijd want de airco boven de eettafel lekt weer. Hopelijk is dat dan ook opgelost. En daarna gaan ze verder met pestcontrole. Dan wordt mijn huis uitgerookt. Ik heb het gevoel dat het echt wel helpt want we hebben al tijden geen kakkerlak in huis gehad. En dat is goed nieuws!

En ik denk dat we Jos binnenkort weer gaan zien. Hij is op vakantie en hij zal het vast gezegd hebben wanneer hij terug is, maar dat zijn we allemaal vergeten. Als hij terug is moeten we Jesse's verjaardag dunnetjes overdoen.

Straks ga ik met Mickey lunchen en misschien eventjes de Ikea inlopen. Ik heb kaas en koffie nodig en dat haal ik altijd bij de kiosk van Ikea. Ik moet ook nog een nieuw prikbord hebben. De oude hangt al helemaal vol met startnummers. Ik kom plek te kort!

En dan hebben we natuurlijk het weer. Het is bewolkt, en de temperatuur is aangenaam. Windje en vandaag is het niet zo plakkerig. Perfect!

Zo. U bent weer bijgepraat!

2 comments:

Anonymous said...

Zo zusje we zijn inderdaad weer bij, dit tripje kan ook weer niemand je afnemen!! Zag er ook heel vervelend uit allemaal en die service.... hoe heb je het uit kunnen houden :) Toch weer niet de halve Ikea leeg gekocht?? Moest er ook afgelopen zondag onverwachts naar toe, had het dekbed vermoord in de droger, dus...... maar 1 ding is zeker, IK ga nooit meer op zondagmiddag, kreeg er acuut moordneigingen, verschrikkelijk veel krijsende, jengelende kinders, lompe mensen, voordringende mensen, ohhhhhh verschrikkelijk, maar het vakantiedekbed hebben we!!! :) Dikke kus, Simone

miss honeybee said...

Hahaha, klinkt bekend! Viel reuze mee in de Ikea. Heb de halve voorraad koffiebonen en kaas ingeslagen. Moest ook nog prikborden hebben maar die waren uitverkocht in Causewaybay dus morgen ga ik naar de Ikea in Kowloon Bay! A girl needs a purpose in life!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails