Saturday, July 09, 2011

Tegenstelling


Gisteravond hebben we heerlijk uitgebreid en luxe gegeten bij de Japanner in het Royal Garden Hotel. Heel erg lekker maar ook flink aan de prijs. Mag best wel een keertje vonden we. Ik had mijn zinnen gezet op een grote bak met ijs met daarop allemaal lekkere sashimi maar het werd een menu met 7 gangen. Sushi, gestoomde abelone, tempura, slaatje, udonsoepje, wagu beef met knoflook, fruit en koffie toe. Heel erg lekker!

Wagu beef met crispy knoflook
Vandaag hebben we uitgeslapen, en eigenlijk ons een beetje verveeld. Wel lekker als niets moet. Het plan was om te gaan hiken maar het was veel te warm. Het grootste gedeelte van de dag zaten we binnen, in de airco.


En vanavond toen het weer tijd was om te gaan eten zijn we bij de Burger King uitgekomen! Over tegenstellingen gesproken. De laatste keer dat ik bij de Burger King zat was met Ben. Hij was lekker aan het eten en ik zat toen op een frietje te zuigen omdat ik net bij de kaakchirurg was geweest! Dus dit mocht ook wel een keertje, vonden we. En het was best lekker, hihi.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails