Sunday, May 20, 2012

70 Jaar!

Ik had onze trip niet beter kunnen plannen. Mijn oudste zus werd 70 jaar! En dat werd gevierd in, of all places, Biddinghuizen. De woonplaats van Louky voor de afgelopen 29 jaar.

Samen met Lody vertrokken we zaterdag vanaf Tiel. Chiel had me weg gebracht en daarna ging hij weer naar Druten waar hij met Ben op autojacht ging. En ze zijn geslaagd! Een pracht van een Punto is het geworden! Maar daardoor kon hij niet mee en ben ik alleen met Lody naar Biddinghuizen afgereisd.

Het klinkt zo dichtbij maar feit is dat je bijna 2 uur in de auto zit! Maar we hebben heel wat afgekletst en ik mocht lekker rijden. Heerlijk. Eindelijk zelf achter het stuur i.p.v. een lichtelijk gefrustreerde Hong Kong taxi chauffeur die het altijd voor elkaar krijgt om je misselijk te krijgen.

Louky hield haar verjaardag niet in haar huisje maar in het Koetshuis. Een soort van wijkgebouw waar zij regelmatig over de vloer komt. We liepen naar binnen en ineens zag ze me! Het was echt een verrassing voor haar dat ik mee kwam. Ze had het echt niet verwacht dus het was erg leuk om haar verbaasde gezicht te zien!Het leek wel een familie reunie. Iedereen was er behalve Simone die helaas moest werken. Maar geen nood Simone, je wordt door Ben vanavond in wat foto's gefotoshopt zodat jij ook op de foto's staat ;-)


Het was super gezellig! Het mooie weer maakte het helemaal extra feestelijk. Louky had het prima geregeld. Koffie, taartje, kippensoep, slaatje en mijn favoriet...een broodje kroket! We hebben heerlijk bijgepraat, gelachen, geluisterd naar de speech en zalig gegeten. Het was een superdag!!"s Middags zijn Lody en ik weer naar Druten gereden. En om het helemaal af te maken had Chiel een tafeltje gereserveerd bij d'n Optie waar we met z'n allen hebben gegeten. Heel gezellig.Nu zitten we met z'n tweetjes thuis. Linn zit ergens in een supportersbus naar Drente om te kijken of Jeffrey's elftal gaat promoveren. Ben is met Selina naar de Passar Malam in Den Haag, Remy is met Rachida in Utrecht. Ik heb net de achtertuin gewied en geveegd, de was zit in de machine, Chiel heeft weer 16 km hard gelopen en 'Eigen Huis en Tuin' op de tv.

Lekker hoor om weer thuis te zijn. Vandaag even helemaal niets!


2 comments:

Arlene said...

Ja het was echt gezellig!
Geniet van je dagje helemaal niets!

Rina said...

Toch heerlijk om 'bijna' de hele familie weer bij elkaar te hebben. Geniet van de daagjes in NL.
Groetjes uit Hong Kong

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails