Monday, May 28, 2012

Back home

We zijn er weer. Gistermorgen vertrokken uit Druten en vanmorgen om 7 uur zijn we geland in Hong Kong.


Tegenwoordig komt ons vliegtuig vanuit Parijs. Hij landt in Amsterdam, pikt de reizigers op en dan vliegen we door naar HK. Toen we het vliegtuig binnen stapten zat het al aardig vol met mensen. Allemaal uit Parijs. Helemaal achterin waar wij onze stoelen hadden, zat het vol met Chineesjes. En dan weten we het wel, de Chineesjes zijn gek op de stoelendans. Ze zaten natuurlijk in een half vol vliegtuig en daardoor waren er heel wat vrije zitplaatsen. Dus zij dachten, ik ga gewoon ergens zitten wat mij wel leuk lijkt en dan zie ik wel of er iemand op die stoel wil zitten. Het concept 'stoelnummer' gaat aan deze mensen helemaal voorbij.


Wij liepen naar onze stoel en ja hoor, daar zaten 2 Chinezen. Ze hadden zich al helemaal geïnstalleerd. En toen wij zeiden, sorry dit zijn onze stoelen, keken ze eerst verbaasd en daarna als ze een tijdje net gedaan hebben of ze gek zijn, pakken ze de spullen op en gaan dan weer ergens anders zitten. Nog steeds niet hun eigen stoelnummer natuurlijk. Dat zou te gemakkelijk zijn. Dus het eerste half uur liepen 12 Chinezen van links naar rechts door het vliegtuig. Maar helaas voor hun, dit vliegtuig zat helemaal vol en daardoor moesten ze echt op hun stoelnummer gaan zitten!


We hebben ook flink wat turbulentie gehad. Maar ook prachtige uitzichten op de waddeneilanden en op Scandinavi├ź. Alleen slapen ging echt niet. Om 2 uur 's middags vliegen brengt met zich mee dat je niet echt slaap hebt. En dat je zowat de hele nacht met opengesperde ogen zit. Nou ja. Vanmorgen bij thuiskomst is Chiel gelijk naar bed gegaan. Ik niet. Ik was nog steeds hyper. Later lukte het wel en heb ik nog een uurtje geslapen.


Chiel is alweer naar het werk vertrokken. Hij heeft het druk en morgen gaat hij dan ook voor 3 dagen naar Shenzhen. En morgen komt Ton ook weer. Nee, hier is niets te merken van een 2e Pinksterdag. En het weer in NL is echt stukken beter dan het weer hier mensen! Geniet er maar van!!

Maar ik heb net lekker geluncht met Irma, Viggo en Jos. Het is Irma's verjaardag! En die kleine moest ik natuurlijk even knuffelen! Vanavond gaan we een hapje eten met z'n allen. Leuk!

1 comment:

Arlene said...

Nou alles weer back to normal bij jullie,maar helaas heb je het mooie weer ook meegenomen!
Vandaag bewolkt en stukken minder warm!groetjes!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails