Wednesday, May 30, 2012

Nieuwe Bank

Na 1 maand gewacht te hebben, was het vandaag zover. Onze nieuwe bank zou bezorgd worden! Ik keek er echt naar uit, maar had gelijk ook een soort van onderbuik gevoel dat deze dag niet zou gaan zoals verwacht.

Om half 1 werd er gebeld door G.O.D. of ik thuis was want ze zouden met een half uurtje aanbellen. Maar natuurlijk. Ik had alles al versleept. De tafel, het kleed, gelijk maar de stofzuiger gepakt trouwens, (het schijnt dat er achter de bergen ook mensen wonen) en alles stond klaar om onze nieuwe bank te verwelkomen in Huize Honig.

Zo'n 20 minuten later werd er gebeld. Ze zouden naar boven komen. Ik begon gelijk de deur open te maken en het tralie werk weg te klappen. Het buurmeisje kwam gelijk even kijken en met haar harde zware stem riep ze door de gang "HELLO!!" Nadat ik was bijgekomen van een lichtelijk hartverzakking ging ik verder.

10 Minuten later hoorde ik de deur van het trappenhuis opengaan. 2 Transpirerende slanke bezorgers met buikspieren waar je harp op kon spelen, stonden te hijgen voor de deur. De bank, die uit 2 delen bestaat, paste niet in de lift. Ze hebben hem dus per trap naar 4 hoog getild! Respect! Ik voelde me zo opgelaten dat ze deze bank ook per trap naar boven hadden gebracht, net zo als de verhuizers in februari. Gelijk maar 2 flessen water uit de koelkast gehaald om de jongens te vriend te houden.

Natuurlijk paste de bank ook niet zo maar door de voordeur alhoewel ik het tralie werk al had weg geklapt. Het hele tralie werk moest worden weg gehaald. Eindelijk kwam het van pas dat Chiel zo'n elektrische schroevendraaier had gekocht! De ene helft stond dus in de woonkamer maar nu moest de oude bank worden verwijderd. Ik gaf nog aan dat hij misschien zo over het balkon gemikt kon worden maar dat vonden de mannen niet een echt goed idee. Ok, dan moeten jullie het zelf weten...

Zie! Zelfde kleur als de bank!

En natuurlijk moest deze bank weer per trap naar beneden getild worden. Een kwartiertje later stonden ze boven met deel 2 van de bank. Ook per trap. Oh, ik had echt medelijden met die mannen! De bank werd uitgepakt, de schroevendraaier weer keurig in zijn hoesje gerist en de bankkussens werden opgepakt. Ik heb de mannen maar een goede fooi gegeven voor de gedane moeite. Maar ik heb eindelijk mijn bank! Het kostte wel anderhalf uur met heen en weer gesleep tussen de parkeergarage en de 4de verdieping maar dan heb je ook wat! En hij zit/ligt lekker!!!Daarna nog maar een kopje koffie gedaan met Irma en Viggo. Boodschapjes gedaan en ik ben eigenlijk net terug van Jos en Irma. Irma had heerlijke pasta gemaakt en Viggo lag als een klein cadeautje op de bank te slapen. Zo schattig!Straks komen Ton en Lien nog even een drankje doen bij mij thuis. Ze zijn gisteren aangekomen in HK. De boodschappen worden vanavond afgeleverd dus ik moet thuis blijven. Morgen gaat Ton weer naar China en dan komen hij en Chiel 's avonds samen weer terug. Gezellig!


3 comments:

Mickey said...

Hij's moooooooooi!!!!

ik kom gauw testen ;-)
xxx

Rina said...

Mooi

Fiona Teeuw said...

Ja, das echt een leuke bank.... lekker voetjes omhoog!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails