Tuesday, May 29, 2012

Tea at the Pen

Jarig Jobje

Gisteren was Irma jarig. Haar eerste verjaardag als moeder. Alleen dat al is heel bijzonder en dan ook nog in Hong Kong zijn maakt het wel helemaal af. We hebben gisteravond bij ons thuis lekker gegeten. Jos bestelde online eten en een uurtje later zaten we lekker te smullen van Donner Kebab en salades. Kleine Viggo lag lekker in zijn wagentje en zo werd het een heel ontspannen avond.

Koyak & Koyak

Irma kreeg van Jesse een bon om bij het Peninsula te gaan high tea-en en omdat alleen ook zo alleen is, mocht ik mee! We hebben maar gelijk de koe bij de horens gevat en zijn vanmiddag met z'n drietjes naar het Peninsula getogen. En we waren op tijd! Wij konden nog een tafeltje krijgen maar de gasten achter ons mochten keurig in de rij staan wachten. Het bleek dat een tafeltje boeken in de lobby dus niet mogelijk is. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Geluk dwing je soms af, toch?

The Lobby

We hebben heerlijk bijgepraat en genoten van de lekkernijen. Zo'n zilveren theepotje maakt het net even leuker ;-)


Viggo had er in het begin niet zo heel veel zin in. Hij was weinig onder de indruk van de prachtige lobby.  En het feit dat hij later aan zijn vriendjes kan vertellen dat hij bij HET Peninsula aan de thee had gezeten, maakte het niet beter. 

Ben boos!
En dat er handvol van die Rolls Royces te glimmen staan buiten...BOEIEN! 


Ok, dat flesje smaakte goed maar daarna had hij het niet zo naar z'n zin. Beetje huilen, wel zachtjes, maar bij mama op schoot zitten is toch wel het allerleukste. Daarna bleef hij lachen! We hebben een heerlijke middag gehad! 

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails