Friday, May 25, 2012

Katwijk aan Zee

Of we ook boffen met het weer zeg! Ongekend! Prachtig weer en als er dan toch regen moet vallen, dan zijn de weergoden zo lief om dat 's avonds of 's nachts te doen. Gelukkig maar want dan kan je toch nog genieten van het zonnetje zo na het werk.


Gisteravond zagen Chiel en ik een prachtige zonsondergang. Kort daarna begon het keihard te regenen en sloeg de bliksem links en rechts in maar echt, het zag er waanzinnig uit!


Vandaag ben ik in de auto gestapt en naar Leiderdorp gereden. Naar Simone en samen zijn we naar Katwijk aan Zee gaan. Niet om aan het strand te liggen wat eigenlijk best een goed had geweest, maar om te gaan shoppen.
Ik was daar nog nooit geweest maar wat een gezellig dorpje! Het dorp waar Dirk Kuyt vandaan komt. Zo'n beetje alle winkeltjes heten Kuyt of Kruyt. En dat geeft weer te denken...Maar leuke winkeltjes, lekker rustig, prachtig weertje. Helemaal goed dus. Deborah kwam ook nog langs en met z'n drietjes hebben we een broodje gegeten aan de boulevard met uitzicht op het strand.Ik ben heel goed geslaagd en daar ben ik zo blij mee! Eindelijk kleding waar je geen maatje 0 voor nodig hebt, wat weer goed is voor het zelf vertrouwen. Aan het eind van de middag zijn we weer terug gegaan naar Simone's huis, nog een glaasje fris gedronken en toen werd het tijd om weer in de auto te stappen terug naar Druten.


Alles ging goed, tot aan de afslag Nijmegen/Tiel. Files! Muurvast. Geen beweging in te krijgen. Het scheen dat er ergens een vrachtwagen stond met pech en dat daardoor een weghelft was afgezet. Ik heb niets gezien maar 30 minuten doen over 500 meter, daar wordt niemand gelukkig van. Gelukkig had Linn het eten klaar staan toen ik thuis kwam. En daar wordt je wel weer gelukkig van!


Morgenavond krijgen we nog visite van Johan en Petra en dan hebben we nog 1 volle dag voordat we a.s. zondag weer vertrekken naar Hong Kong. Hopelijk krijg ik alles in de koffers...Veel Oranje spul gekocht, koffie en kaas en dingetjes die ik op verzoek mee ga nemen voor Jos en Irma en Ellen.

Tjonge wat vliegt de tijd...

1 comment:

simone said...

was super gezellig!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails