Friday, May 18, 2012

Nederland

Dat waren nog even wat drukke uurtjes zo vlak voor ons vertrek.

Chiel had beloofd om 'smiddags om 4 uur thuis te komen maar natuurlijk gebeurde dat niet. "4 Uur lukt niet meer, het wordt half 5!" stond er in zijn smsje, maar toen puntje bij paaltje kwam was het bijna kwart voor 6. Hij is gelijk door gegaan naar Elements waar onze klant stond te wachten. Het plan was om nog even een hapje te eten met Dick voordat Dick zelf naar het vliegveld zou afreizen. Hij vloog met de KLM naar NL.

We hebben een pizaatje gegeten, Dick uitgezwaaid om half 8 toen hij de trein instapte en wij vertrokken weer naar huis. Chiel moest zijn koffer nog inpakken! Alles werd in de koffer gemikt, de vuilniszak nog dicht gebonden en buiten gezet en wij de taxi weer in naar de Airport Express.

Eindelijk konden we kalm aan doen. De koffers waren ingecheckt, en nu hoefden we even niets. Het vliegtuig vertrok op tijd en deze keer zaten we helemaal achterin het vliegtuig. Daar zijn nog 3 rijtjes met 2 stoelen en we wilden dat wel eens proberen. Voor Chiel een zee aan beenruimte dus hij was blij. We hebben lekker geslapen en om 6 uur raakten de wielen Nederlandse grond. Het zag er goed uit zo van uit de lucht. Het was zonnig! En toen riep de piloot om dat het maar 3 graden was! Pardon?!

We hebben de auto opgehaald en we zijn lekker kalm aan naar huis gereden. Het was heerlijk rustig op de weg i.v.m. Hemelvaartsdag. Geen files, geen werk verkeer.

Thuis zaten Linn en Ben al op ons te wachten. Schoon huis. Koffie was gezet. Kortom, wat heerlijk om weer thuis te komen! Remy belde even later op en om 10 uur liep hij de voordeur binnen! De familie Honig was kompleet!

Linn vertrok 's middags naar Dreumel, Ben vertrok met Selina naar Horssen en Remy ging met ons naar de AH. Nou, alsof het gratis werd gegeven daar. Druk!! We hebben nog een rondje gelopen door Druten, een bakkie koffie gedaan bij d'n Optie en aan het eind van de middag ging Ben de traditionele frietjes met een kroket halen. En toen ging het lampje uit bij Chiel en bij mij...

We hebben het nog kunnen rekken tot 8 uur 's avonds maar toen ging het echt niet meer. Ik hield mijn ogen niet meer open. Chiel is een half uurtje later naar bed gegaan en Remy zat nu ineens in z'n eentje op de bank. Hihi. Hij is een nachtje blijven slapen dus straks zien we hem nog eventjes. En we werden wakker om half 5! Lekker op tijd. Chiel gaat zo aan het werk en richting Doetinchem en vanmiddag gaat hij met Ben op stap.

Linn komt zo thuis en dan gaan we shoppen en nemen we Remy gelijk mee naar Nijmegen. Hij wil daar de trein weer in. Gezellig. He, wat heerlijk om weer even in NL te zijn en onze kids te zien!! Lekker!

3 comments:

Simone said...

Lekker he, zo de kuikens om je heen :-) Geniet ervan xxx

Mickey said...

Heerlijk lieverd, geniet ervan. Even bijkomen na de hectiek van vertrek! X

Lau said...

Leuk blog!

Wij zijn momenteel in Hong Kong en spelen wederom met het idee te verhuizen vanuit NL. De mogelijkheden liggen er nu en we zijn NL een beetje beu.

Enig obstakel kan zijn school voor onze 6jr oude zoon, overigens wel half Chinees, 3-talig (NL/En/Cantonees).

Groeten,

Law Robinson

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails