Tuesday, May 22, 2012

Even bijpraten

Ik had verwacht hier de 10 dagen door te brengen naast de kachel. Snorrend op 21 graden, erwtensoep pruttelend op het gasfornuis, en alle in Nederland achter gelaten sweaters 1 voor 1 aan te kunnen doen. Maar wat een verrassing! Het weer is geweldig hier! Ok, er zijn hier en daar wel wat buien gevallen en in sommigen delen van Nederland heeft het voor noodweer gezorgd, maar hier in het Land van Maas en Waal, niets van dat alles!

Het zonnetje schijnt, de vogeltjes fluiten en de lucht van vlees op de bbq komt je in elke straat tegemoet. Echt zalig! Chiel had gehoopt op iets kouder weer omdat hij graag lange afstanden wil hard lopen maar helaas. In plaats van hardlopen zit hij nu in zijn kleine autootje zonder kap en racet van links naar rechts door Nederland.

Ik zit nu in mijn eentje. Chiel weg naar Barneveld, Linn en Ben op het werk en ik ga straks lekker naar de kapper. Heerlijk. Mijn hoofdje is wel toe aan een goede knip en verf beurt.

Verder kreeg ik gisteravond nog een bezoekje van Lody en we hebben gezellig met z'n allen gegeten. Gaat Ben a.s. woensdag zijn nieuwe autootje ophalen en ga ik a.s. donderdag naar Leiderdorp om Simone te bezoeken en heb ik net aan de telefoon gehangen met Mickey. Lekker.

Maar nu eerst naar de kapper!

2 comments:

Arlene said...

Deze keer dus geluk en niet verkouden door slechte weer!
geniet er van,hoop dat je haar goed gelukt is?

Rina said...

En hoe was het bij de kapper? Leuk geworden?

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails