Monday, May 07, 2012

Zondag

En toen was het zondag. Chiel en ik hebben lekker kalm aan gedaan. Na het langzaam wakker worden, het douchen en aankleden, zijn we boodschappen wezen doen voor de bbq die we voor die avond hadden gepland.

Rond 4 kwamen Ellen en Remco. Ze zijn net hier komen wonen. Zo'n 2 weken geleden maar het lijkt wel of ze hier al tijden wonen! Ik ben met Ellen al een paar keer op stap geweest om haar een beetje wegwijs te maken. Ze wonen op het eiland bij SoHo, maar tijdens hun allereerste keer in HK sliepen ze in een hotel bij ons in de buurt. Ineens herkenden ze weer sommige dingen toen ze bij ons boven op het terras stonden.


Een half uurtje later ging de deurbel opnieuw. Deze keer waren het Mark en Jos. 2 Vrienden die voor zich zelf zijn begonnen en op zakenreis waren in Aziƫ. Wij kennen de ouders van Mark en zij hadden een mailtje gestuurd naar ons met de vraag of Mark mocht bellen als hij in HK was aangekomen. Maar natuurlijk!


De dag ervoor hebben we met de mannen rond gelopen en uitgenodigd om mee te eten bij ons thuis. Ze hadden de koffers al ingecheckt bij de airport expres en met de boardingspassen onder de arm, zaten ze bij ons op het terras.

We hebben een hele gezellige avond gehad. En weer heerlijk gegeten. Met dank aan Chiel die niets heeft laten verbranden! Mark en Jos vertrokken rond 8 uur naar het vliegveld en wij hebben nog tot middernacht met Ellen en Remco wijntjes genipt. Het was ook zo lekker buiten!

En vandaag is Chiel natuurlijk weer aan het werk gegaan. Wel in Hong Kong want we verwachten Berry straks. Vanaf vandaag is het gedaan met de rust. Berry is er, er staan zakenreisjes op het programma en er komen nog klanten de aankomende 10 dagen. Lekker druk dus.

Morgen ga ik dimsummen met Silla en Rain. Silla is net terug uit Congo en is klaar met haar project en Rain heeft zijn baan opgezegd en studeert weer! Tijd zat dus om met z'n drietjes eens te dimsummen! Silla heeft het restaurant uitgezocht ergens in Mongkok. Ik ben benieuwd!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails