Saturday, May 26, 2012

De Bolle

En vandaag weer volop zon en een zalige temperatuur! We boffen echt!


Chiel is vanmorgen gelijk maar weer aan het werk gegaan. De laatste week scheurt hij van links naar rechts door NL en vanmorgen was het niet anders. Van Druten naar Eindhoven en van Eindhoven naar Doetinchem om vervolgens weer naar Druten te gaan. En natuurlijk konden de files niet weg blijven. Het Pinksterweekend is begonnen en hij heeft ze allemaal mogen meemaken, de bofkont.


Ondertussen zijn Linn en ik nog naar Nijmegen geweest. Linn wilde nog een outfitje scoren voor Emporium (dansfeest) waar ze morgen heen gaat. En het blijft natuurlijk wel gezellig om zo met z'n tweetjes lekker tijd door te brengen. Beetje hier kijken, beetje daar kijken, broodje kaas eten, ijsje halen en weer terug naar huis. O ja , dat outfitje is gescoord maar volgens de laatste berichten gaat ze toch iets anders aandoen. Vrouwen...En vanavond kwamen Johan en Petra op bezoek. Johan was een voormalig klant van Chiel die we regelmatig in HK op bezoek hadden. Petra is ook een keertje mee gekomen en net voordat we vertrokken naar NL hebben we Mark, de zoon van Petra op bezoek gehad. We hebben geen minuut verspild, ook Johan en Petra stonden in lange files, en zijn gelijk naar de Bolle gereden in Boven Leeuwen.Ik had me zo voorgesteld om lekker in een zonnetje op de dijk te zitten, nippend aan een glaasje witte wijn en dat is gelukt! We zijn op het terras gaan zitten en hebben ontzettend gelachen en lekker bij gepraat. En natuurlijk gegeten. Asperges! En ze waren zalig! En de dessert-tappas deed het ook goed. Je kan zelf je dessert samen stellen uit een lijst van 12 verschillende toetjes in kleine glaasjes. Mocht iemand daar ooit gaan eten, de hangop met rozenbottel-compote is niet te versmaden!


Rond 11 uur namen we weer afscheid van elkaar. Zij moesten nog naar een feestje en wij moesten hoognodig naar onze hang-bank. Morgen hebben we helemaal geen afspraken en dat is eigenlijk best lekker. Nog 1 dagje genieten van NL en de kids....

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails