Monday, March 12, 2007

BBQ


OK, je ligt met een chippie op je voorhoofd en je moet hem opeten zonder je handen te gebruiken. HJ is het gelukt!




HJ, Jos, Anisah en Kamilla en de hond van Rain

Gistermiddag hebben we een bbq gehad bij Rain en Lydia thuis. Eigenlijk nog voor Chiel's verjaardag maar niemand kon rond de eerste maart vanwege de marathon.



Ze hadden zich weer enorm uitgesloofd. Schelpdieren, garnalen, lamskoteletjes, worstjes, alles was uit de kast gehaald. Helaas werkte het weer niet mee. Het was koud en regenachtig maar dat mocht de pret niet drukken.


Rain is gek op spelletjes en hij had voor de gelegenheid dan ook wat spelletjes voorbereid. We waren eerst bang dat het van die "tormelinos-lekker-plat-spelletjes" zouden worden maar dat viel gelukkig erg mee. We hebben erg gelachen en daar werden we weer een beetje warm van.



HJ was er ook nog. Hij is gisteravond vertrokken richting NL. Een bbq bij een chinees thuis was toch wel iets wat je niet elke vakantie mee maakt. Hij en Jos willen volgend jaar weer meedoen aan een marathon. Alleen de locatie is nog niet bekend alhoewel Johannesburg in Zuid Afrika en New York toch wel hoog scoorden op hun lijstje.


Chiel heeft er ook zin, maar dan wel een halve marathon, en hij wil niet alleen lopen. Ik ben bang dat hij niets aan mij heeft in dat opzicht...


Net voor dat iedereen weer naar huis wilde gaan, kwam er nog een verjaardagstaart compleet met kaarsjes uit de keuken tevoorschijn en hebben we allemaal uit volle borst Happy Birthday gezongen voor Chiel.


47 Jaar en een verjaardagsfeestje met spelletjes...'t moet niet gekker worden...

2 comments:

Anonymous said...

Wat een gezellig "partijtje"!!! Leuk hoor met alle vriendjes en vriendinnetjes. Nee zonder dollen zag er weer bijzonder gezellig uit en dat ze er de moeite voornemen om zo iets te organiseren. Hartstikke leuk. Miste alleen nog de feestmustsen en toeters!!!

XXX
Simone

Anonymous said...

Oh kijk hier stond ie dus

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails