Saturday, March 03, 2007

Nog geen internet




De inschrijfnummers en t;shirts van de mannen!



Het uitzicht!

De computerhoek...


Zitkamer....


De eethoek!!!





HJ aangekomen in HK en gelijk maar meegenomen naar Wanchai!

Hallo allemaal, eindelijk een berichtje van ons.

Helaas is onze internetverbinding nog niet hersteld. Ze komen pas op 9 maart! Help!! Chiel heeft zo'n WiFi- verbinding en kan dus overal internetten als hij een wireless unsecured wifi verbinding opspoort. Ik zit nu op mijn knieen voor het raam met de laptop tegen het raam aan gedrukt en voila...verbinding! Maar het kan elk moment over zijn...

Maar er is veel gebeurt. We zijn dan eindelijk verhuisd. We hebben de sleutel gekregen op 26 feb en we mochten de boel verhuizen. Chiel en ik hebben met z'n 2;tjes de boel verhuisd. De mannen Jos, Jesse en Pim zaten respectievelijk in NL, Australie en India. Je hebt er niets aan....hihi. Maar om 9 uur begonnen met sjouwen en 's avonds om 7 uur werd het laatste uit de flat gehaald en sliepen we in ons nieuwe flatje.
Voor ons is het of we een extra huis er bij hebben gekregen. Zo veel ruimte! Helemaal goed. Het uitzicht is minder dan op 27 hoog maar ach...

En dan was Chiel jarig op 1 maart, 47 jaren jong geworden! We hebben het gevierd met Pim, Jos, Kamilla en 2 klanten van IFS. We zijn naar Sai Kung gegaan en hebben daar heerlijk seafood gegeten, de verjaardagstaart die ik had meegenomen werd na het eten aangesneden en na een drankje op Knutsfort Terrace zijn we weer naar huis gegaan. Allemaal bedankt voor de kaarten, ecards en berichtjes die op het blog zijn achter gelaten. Ik heb gisteravond nog geprobeerd om die berichtjes te beantwoorden maar het draadloos signaal was te zwak. Dus bij deze bedankt!

En dan de marathon! Morgen is het zover! Om 6.10 moeten de mannen starten dus ik denk om een uurtje of 4 opstaan. Wordt nog moeilijk...
Gisterochtend hebben ze zich ingeschreven. HJ de vriend van Jos is gister ook aangekomen uit NL, trouwens een echte bikkel want hij gaat de hele marathon lopen! Ik heb al brintapap gehaald voor Chiel als ontbijt voor morgenvroeg. We zijn benieuwd. O ja en Jesse, onze held heeft zich geblesseerd tijdens de vakantie in Australie. Hij is van een surfboard afgevallen en heeft last van zijn rug. Maar hij gaat toch starten. Kijk, das de spirit!!

En dan het laatste bericht maar niet minder belangrijk... Ik ga voor Jos woensdag naar Beijing! Er moeten wat samples naar een klant in Brazilie. Hij vroeg eerst of ik daar heen wilde vliegen, maar 32 uur in een vliegtuig zag ik niet echt zitten. Dus kwam het plan op Beijing. Een collega van de klant zit daar en vliegt daarna door naar Brazilie. Hij kan de boel meenemen, maar dan moet het wel daar zijn. Jos gaat met HJ naar Krabi in Thailand, dus hij kan zelf niet. Of ik wel zin had in een uitstapje. 2 of 3 dagen Beijing, de boel afgeven en dan de stad verkennen. Tuurlijk wil ik dat wel! Gaaf he?

9 maart ben ik weer helemaal terug op het net, maar ik probeer zo veel mogelijk jullie op de hoogte te houden met foto's van de marathon en Beijing!

2 comments:

Anonymous said...

Iedereen heel veel succes tijdens de marathon!!We zullen aan jullie denken.

Mooi appartementje..ziet er goed uit en inderdaad veel meer ruimte!

Liefs Monique

Anonymous said...

Heel mooi flatje!!!!
En dan de marathon,ben heel benieuwd hoe dat gaat aflopen.
Hier boven op een snoepreisje naar Bejing,toe maar!
liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails