Tuesday, March 13, 2007

Ciao bellisima!



Gisteren zijn de eerste klanten van een lange reeks, aangekomen in HK. Twee Italianen waarvan de jongste engels spreekt en de andere man helemaal niet! Maar dat mag de pret niet drukken...

We hebben lekker gegeten bij Ming op Knutsfort Terrace en "mr.Hong" (zoals Chiel genoemd wordt) werd helemaal in de watten gelegd door Ming persoonlijk. Beste tafeltje, we hoefden geen wijntje te bestellen want dat hield Ming in de gaten. Zodra de bodem van het glas zichtbaar werd, kwam er weer een nieuw glas wijn. De mannen hadden dat ook in de gaten en ze waren zichtbaar verrast door de enorme service die mr.Hong kreeg.

Daarna hebben we een stukje gelopen over de boulevard, fotootje laten maken met de skyline op de achtergrond, nog een drankje in Aqua op 29 hoog en toen hebben we ze keurig afgeleverd in het hotel.

Hele aardige mannen en helemaal Italiaans! Allebei strak in het pak (ik gok Armani) en heel charmant. Zodra er een mooie dame voorbij kwam, stokte het gesprek even, werden de nekjes verdraaid en dan ging het gesprek weer door. ...mannen...

Vandaag zijn ze met mr.Hong naar China. Gaat het een latertje worden (en dat op onze trouwdag!) en vliegen ze morgen door verder China in. Zaterdag ontmoeten wij ze weer. Beetje HK laten zien en effe een ordertje laten ondertekenen, hihi. Chiel will give them "an offer they can't refuse"!

O ja, ik heb net nog een videootje op het blog gezet van het nieuwe huisje. Altijd leuk!

1 comment:

Anonymous said...

He Ans & Chiel,

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag!!!! Nog vele jaartjes geluk saampies.

Liefs Monique

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails