Saturday, March 10, 2007

Sightseeing

Van de week was Eric er. Een klant van IFS die regelmatig even langs komt. Hij wilde graag naar de nightmarket om daar wat spulletjes te kopen voor zijn kinderen. Nadat we een kopje koffie hadden gedronken op de boulevard liepen we richting de Star Ferry waar we een taxi konden nemen.
Eric was helemaal verbaasd over de skyline. Hij was er al eens eerder geweest maar dan overdag maar 's avonds is het een heel ander gezicht. Terwijl we daar liepen zagen we ineens een dorp opgebouwd van lampions. Niet van die kleine zielige lampjes maar levensgrote poppen, boten en stalletjes. Helemaal geweldig!





Daarna stapten we een taxi in, die helemaal volgens HK-concept opgeleukt was met poppetjes. "Pimp my taxi!" zou een leuk programma hier zijn op de tv. Je weet echt niet wat je ziet. Deze viel eigenlijk wel mee in verhouding met andere taxi's. Maar van deze taxi heb ik wat foto's gemaakt.



En na de markt hebben we nog wat gedronken in Wanchai. Daar hebben we Anisah, het nichtje van Kamilla weer ontmoet. Ze is hier voor een stage van 5 maanden. Nou ze had er zin in!


Toen kwam Jesse ook nog even langs met een klant en later kwamen Jos en HJ ons ook vergezellen. Ze waren net geland vanuit Bangkok. De mannen zagen er gewoon vies bruin uit! Ze hadden 5 dagen Thailand achter de kiezen. Ze vonden wel dat ze dat verdiend hadden na de marathon.

1 comment:

Anonymous said...

Enig die lampionnen en die taxi,als hij nou ook nog leuk rijdt is het een pretje om daar in te zitten.
Heb je mijn fotoboek nog gespot?
liefs Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails