Monday, June 23, 2008

Back to normal

De oranje t-shirts liggen weer gewassen in de kast. De oranje boa is weer in z'n doos terecht gekomen. En de bitterballen zien we over 2 jaar weer bij Grappa's.
Jammer, maar helaas. Op zich wel lekker dat we niet meer midden in de nacht erop uit hoeven. Vandaag was ik ook helemaal gaar. Het slaapgebrek van de afgelopen weken komt er nu wel uit. Ik heb zalig wat extra tukkies gedaan op de bank, hihi.

Maar gelukkig zorgt het weer in Hongkong voor wat extra spanning. Er is weer een typhoon op komst! Hij heeft al flink huisgehouden op de Filipijnen en komt nu langzaam maar zeker deze kant op. Vandaag was het T1. Verder was het superheet. Onvoorstelbaar warm en klam!

Ik hoop dat we er geen last van krijgen aan het eind van deze week. Wij gaan namelijk naar Singapore a.s.vrijdag! Er is weer een feestje bij de oma van Kamilla! Haar zus gaat trouwen. Ik heb er vreselijk veel zin in.


Als alles goed gaat komt Jesse donderdag met een koffer vol stroopwafels in delftsblauwe blikjes voor oma en de familie en een delftsblauwe schaal voor het bruidspaar in Hongkong aan. Wel handig hoor dat Jesse zo vaak naar NL gaat!

1 comment:

Arlene said...

Nou ik hoop voor jullie dat het weer zich netjes houdt,het is ook alweer een tijdje geleden dat jullie een feestje hadden he?:)
En dan weer zo lekker dichtbij Singapore,nou lijkt me vreselijk!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails