Wednesday, June 11, 2008

Weer helemaal uitgeslapen!Nou dat ben ik zeker! Na het weekend naar Jiangmen en het voetbal van onze aanstaande Europees Kampioen Oranje, heb ik flink uitgeslapen en vandaag kon ik er weer helemaal tegen.

Vanmorgen vroeg is Chiel weer naar China vertrokken, ik ben nog wel wakker geworden en ik heb hem uitgezwaaid, maar daarna weer vlug in m'n bedje gekropen.
Tegen 11 uur werd ik wakker en ben gelijk aan de slag gegaan. De was, boodschappen via internet gedaan, naar de Ikea geweest en het huis aan kant gemaakt. Lekker.

Vanmiddag heb ik nog mijn WII fitness uurtje gedaan en straks ga ik nog even met de WII airobic doen. Het werkt echt verslavend kan ik je zeggen, en als je gewoon doet wat je moet doen, dan is het geweldig en dan helpt het je ook met afvallen!

Vanavond heb ik met Jos en Kamilla gegeten bij de Thai in Causewaybay. Heel gezellig. Bram zit ergens in China en morgen krijgt Kamilla haar baas over. Nu proberen we nog Kamilla en Bram vrijdagnacht in Grappa's te krijgen om naar NL-Frankrijk te kijken. Opnieuw om 3 uur 's nachts...pfff. Maar het is wel super gezellig!

Jesse komt zelfs weer terug uit Jiangmen om naar het voetballen te kijken. Althans als de douane hem uit China laat vertrekken! Jos vertelde net dat Jesse's visum vandaag is verlopen! Ik heb eigenlijk geen idee hoe dat zit...of ze niet moeilijk doen als je visum is verlopen als je nog in China zit. Nou we merken het gauw genoeg...

1 comment:

ARLENE VOOGD said...

Nou jij kan er weer tegen en dat moet ook want morgen is het weer zover!!Wel leuk hoor,ik denk dat jullie er daar nog meer van genieten dan wij.Die filmpjes zeggen genoeg!!Heel veel plezier!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails