Saturday, June 21, 2008

Hiken


We hebben weer eens een hikingtrip gemaakt. Dit keer met Bram en Kamilla. Vanmorgen om 11 uur belden we aan bij ze en na een koppie koffie in de taxi gestapt naar Jardin Lookout. Bram heeft nog nooit gehiked hier in HK dus we wilden niet gelijk de zwaarste trip nemen.

Het weer was prachtig! Heel warm. Ik denk wel zo'n 36 graden en lekker klam. Precies het weer wat je zoekt als je een berg oploopt! Eenmaal boven op de top, konden we genieten van prachtige vergezichten en we hebben een mini picknick gehad bovenop een waterreservoir.

Tijdens onze wandeltocht kregen Chiel en ik een sms-je van de Pinnacle. The very hot weather warning was ingegaan! Nou dat konden we je zo ook wel vertellen dat het bloody heet was! Aan het eind van de trail hebben we een ander weggetje genomen naar Wanchai. Het laatste stuk ging over Bowenroad. Een prachtig pad en nu kon je heel goed zien hoeveel land-slides er waren geweest na die enorme regenperiode. Best wel eng als je zag hoe dicht het bij de huizen plaats had gevonden.


In wanchai hebben we nog (veel) water en ijskoffie gedronken en hebben we gezien hoeveel U.S.Navy jongens er weer rond liepen. De dames maakten weer overuren, hihi.
Maar het leukste was dat Bram het heel leuk had gevonden, dat hiken! Voor herhaling vatbaar!

Later zijn we allemaal naar huis gegaan, een douche genomen en hebben we Chiel's broeken opgehaald bij de kleermaker. Beetje rond geslenterd, pizzaatje gegeten bij Spasso en nu zitten we heerlijk in de airco thuis. Als het effe kan nog een tukkie doen en dan gaan we vannacht weer Onze Jongens aanmoedigen! Spannend!!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails