Sunday, June 01, 2008

Bij Kamilla thuis


Het idee was om ergens in Causewaybay te gaan eten. We kwamen met de MTR aan in Causewaybay en het was weer gaan regenen. Bah. En de luchtvochtigheid is killing! Gedver, alles blijft aan je lijf hangen.

Maar goed we kwamen bij Kamilla aan en ze had een boeking gemaakt bij een Italiaan. Maar ze konden ook het eten thuis afleveren...hmmm...DOEN! Dan hoeven we niet naar buiten door de regen, en we waren allemaal flink lui. Wij hadden nog zeebenen van gisteravond en Kamilla was met haar zus de hele dag wezen shoppen in Tung Chun.

Dus de telefoon gepakt en een hoeveelheid eten besteld waar een gezin van 8 personen nog jaloers op konden zijn. Veel te veel natuurlijk maar erg lekker. We hebben naar Shouf Shouf Habibi gekeken. Een nederlandse film met engelse ondertiteling. Erg leuk.

Halverwege kregen we steeds sms-jes van Jesse, die op het punt stond om in te stappen in het vliegtuig in New York. Hij mocht fijn een stukje gaan vliegen. Maar 16 uurtjes! Maar Jesse zou Jesse niet zijn als hij wat geregeld zou hebben. Hij ging business class vliegen tegen inlevering van flink wat airmiles. Hij had zijn eigen kamertje! Hihi. En of we morgen gingen eten met z'n allen. Om 3 uur 's middags is hij in HK.

Nou daar zijn wij wel voor te porren. Ik wil natuurlijk weten hoe New York is bevallen.
En nu zitten we lekker thuis op de bank. Lekker niets doen. En morgen zien we wel wat we gaan doen. In ieder geval eten met Jesse!

De traliedeur voor de voordeur van het huis van Bram en Kamilla.
T'is net een gevangenis!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails