Saturday, June 07, 2008

Voetballuhhhhh...

Natuurlijk hebben we hier tijdsverschil. 6 Uur later dan het in Europa is. Dus we zijn ons bewust dat we moeten "voorslapen". De openingswedstrijd wil Chiel graag zien. Dus ondanks de griep was hij al de sportzenders al aan het napluizen. Hij zat er helemaal klaar voor!

"Potver...ze laten het weer niet zien he hier in Hong Kong. Ik begrijp het niet. Hoe kan dat nou? Moeten we weer ergens in een kroeg gaan zitten. Ik wil gewoon thuis op de bank naar het voetballen kijken...mopper, mopper, mopper...die kabel-tv is gewoon zonde van het geld! Alles wat ik wil zien, laten ze niet zien!"

Maar ineens viel het kwartje!
Hallooooo! Goeiemorgen meneer Droge! Als er een wedstrijd op 6 juni in Oostenrijk wordt gespeeld, dan wil dat dus zeggen dat wij op 7 juni naar de wedstrijd aan het kijken zijn! Tuurlijk!

Even doorgezapt op teletekst en ja hoor....op 7 juni beginnen de wedstrijden! Ze worden gewoon live uitgezonden op Star Sports! Pffff.... Vanavond kan hij nog lekker gaan slapen en dan is de griep misschien ook al een stuk minder. Da's een pak van m'n hart!

Schwalbes!

3 comments:

simone said...

Tja, de vorige berichten lezende twijfelde ïk al aan me zelf!!!

Chiel, zal de griep wel zijn geweest :)

Lody said...

Na servuss, Chiel ik had je toch een stuk slimmer gedacht, maar OK ook jij mag een keer iets minder scherp zijn, bent tenslotte ook maar een mens toch. Eigenlijk ook wel een goed gevoel!

liefs, Lody

Lody said...

Oja, ga morgen Italië - Nederland kijken in de kroeg in Den Bosch, ook leuk toch?? Heb de smaak van "leven" wel te pakken gekregen in HK.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails