Sunday, June 15, 2008

Lekker niets doen


Het afgelopen weekend stond er niets op het programma. Geen wedstrijd, geen klanten (althans niet voor Chiel) lekker helemaal niets.
Dus wij hebben dit weekend gebruikt om eens voor Chiel nieuwe "nette" kleren te gaan kopen. Ocean Terminal, Langham Place en Elements hebben we met een bezoekje van ons vereerd.

Natuurlijk was het hardstikke druk overal want het regende flink en dus zocht iedereen beschutting in de winkelcentra. Maar daar hadden ze weer wat op gevonden. Waar het maar kon, stonden hoekjes ingericht om foto's van elkaar te nemen! Zo ook deze gigantische kom met noedelsoep!

Maar in Elements kon ook geschaatst worden! Altijd leuk! Dit meisje heeft ipv een stoel om te leren schaatsen, een pinquin op skies! Mag je gratis gebruiken van de ijsbaan!

Of je neemt, zoals dit jochie van amper 5 jaar, ijskockey-les! Helemaal ingepakt van top tot teen, je zag nog net z'n oogjes, hihi.

Gisteravond hebben we lekker gegeten bij de DirtyDuck. Alhoewel eten...het leek meer op schransen! We kwamen binnen, bestelde sate en nasi goreng en binnen een half uur was het op! Daarna zijn we nog voor een kopje koffie gegaan bij Spicy Fingers. Bram en Kamilla vonden nog even tijd om ook te komen. Kamilla heeft haar baas over uit NL. Om 12 uur zijn we naar huis gegaan. Echt helemaal kapot waren we. Behalve Jesse. Maar die gebruikt ook doping de laatste dagen!

Vanavond heeft iedereen weer klanten of collega's uit NL op bezoek, en dan is het relaxte sfeertje weer helemaal over. Chiel gaat morgen weer naar China.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails