Sunday, June 22, 2008

Potver....





Wat een doffe ellende. We zijn eruit gekinkeld door de Russen. We zijn er allemaal ziek van, en Chiel zit al de hele tijd te overdenken waar het aan lag. Aan 1 ding kon het echt niet liggen! Het lag zeker niet aan onze voorbereiding voor de wedstrijd!
  • Overdag gewandeld door de bergen.
  • Late lichte lunch/dinner genomen.
  • Geen sex voor de wedstrijd.
  • Nieuw T-shirt gestreken.
  • Iedereen opgetrommeld om 12 uur (middernacht) klaar te staan.
  • Bitterballen, frietjes en chickenwings op tijd besteld.
  • Nederlandse vlag opgehangen.
  • Heineken stond koud.
  • Contact gehouden met Jesse en Jos die in NL waren.
  • Dochter naar Basel gestuurd.
  • Bram en Kamilla uit hun bed gehouden! En da's best een opgaaf!
  • En luidkeels met de andere 1500 Nederlanders het Wilhelmus gezongen!
Ik bedoel maar. Wat kan een mens nog meer doen?! Maar goed het is niet anders. En we gunnen Hiddink best een lolletje (ARRRGH.....)

Michael kon z'n ogen niet meer openhouden!

Om 6 uur vanochtend zaten we weer in de taxi terug naar huis. De vogeltjes waren al flink aan het tjilpen. Naar bed gegaan en vanmorgen om 11 uur zaten we klaar wakker op de bank.
Chiel wilde de wedstrijd niet meer in de herhaling zien, dus zijn we lekker naar het zwembad gegaan. Beetje plonzen, beetje zonnen en nog een klein beetje balen.
Daarna hebben we een drankje genomen bij Blues op de Avenue of Stars, en lekker thais gegeten op het pleintje. En nu zitten we lekker in de airco op de bank, want het is bloedverziendend heet hier!!!

4 comments:

Lody said...

Ja jammer he, maar wat wil je, met zoals Guus hetzelf al zei, landverader. De russen waren beter, en niemand beterdan hij wist hoe ze ons konden pakken. En laat de russen dan nu ook maar kampioen worden. Kijkt in ieder geval een stuk rustiger.

groetjes,
LOdy

Anonymous said...

chiel denk er niet te lang over na nederlands elftal hoeft niet meer te spelen dus sex voor de wedstrijd kan weer en het is simpel die de meeste doelpunten maakt is winnaar.de oranje linten en wimpels zijn hier ij de straat ook weer opgeruimd.

jan en jantina reinders

Yvon said...

Ja maar...wie drinkt er dan ook Heineken bij zo'n wedstrijd?? Jullie hadden toch Grolsch moeten drinken;-))
Maar, eerlijk is eerlijk, Rusland was gewoon beter...hoe zuur het ook is...ze hadden ook Hiddink, die het spel van NL kent als geen ander....Vond het trouwens wel heel erg Nederlands om zo ten onder te gaan...
Hoorde vandaag op de Belgische tv, waar ze de Ronde van Zwitserland uitzonden, dat de Zwitsers allemaal in oranje outfit in een hotel-café hadden gekeken naar de wedstrijd...Compleet fan van Oranje. Na afloop hebben zij zich en masse een stuk in de kraag gedronken, de Zwitsers baalden dat NL had verloren en flink ook;-))

Groetjes, Yvon

simone said...

Tja, t'is niet anders, gister nog een beetje balen maar..... woensdag is het toch wel wéér onze Guus die de spanjaarden naar huis gaat sturen. T'is een beetje surrogaat oranje, hoop dan ook dat ze in het rood wit blauw spelen :)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails