Tuesday, June 17, 2008

Wii-verslaafd!Nou dat kan je wel zeggen! Wat een uitvinding is dat! Bewegen hoeft niet saai te zijn!

Van de zomer toen Lody hier was hebben we zo'n ding gekocht. Bowlen, tennissen, boksen, racen, schieten, je kan het niet verzinnen of het zit erop. Heel leuk om te doen. Je kan natuurlijk zo fanatiek of sloom zijn als je wilt, maar als je af wilt vallen, dan ga je natuurlijk vol aan de bak!

Voordat je begint, maak je een Mii-aan. Een poppetje dat op jou lijkt qua uiterlijk. Helemaal geweldig! Ik heb poppetjes gemaakt van iedereen die ik ken dus als je een spel doet, komen al die "bekenden" je helpen om door te zetten!


Nu hebben we ook het Wii-balance bord. Voor mij persoonlijk is dit De Winnaar! Je zet dat bord op de grond voor de TV, en op dat bord wordt je gewicht en BMI gemeten, en kan je airobic, yoga, krachttraining en evenwicht spelletjes doen. Skieen, hoelahoepen, voetballen, rennen...echt te veel om op te noemen. Verder houdt dit bord in de gaten, hoelang je sport per dag, of je houding correct is en hoe fanatiek je bent. Doe je het niet goed genoeg, dan spreekt je personal trainer je erop aan. Jazeker! Een personal trainer!

Chiel had 4 dagen niets gedaan. Toen hij hem aanzette vroeg de trainer: "Hmmm...Too busy to work out Michiel?" Lachen toch?! En je kan de computer niet te slim af zijn, want ALLES wordt genoteerd. Hoelang, hoe vaak, wanneer, je gewicht wordt in een grafiek bijgehouden. Echt super. Je kan ook opgeven, hoe lang je erover wil doen om een streefgewicht te bereiken. Dat wordt dan bijgehouden. Echt geloof me. Koop zo'n ding en je staat versteld!

2 comments:

Linn said...

Wow, Benno lijkt echt als twee druppels water!! :)

Anonymous said...

Heerlijk hè, je eigen personal trainer, je kunt wel excuses bedenken, maar daar trapt ie niet in. Succes verder.

Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails