Friday, June 06, 2008

Het EK is weer begonnen!!!

Krabbelmaar.nl
Spannend! Chiel is al helemaal zenuwachtig!
Ondanks dat hij ziek is, wil hij toch vannacht voetbal gaan kijken. Waarschijnlijk is het gewoon bij ons op de kabel, dus dat scheelt.

Ik had wel meelij met hem vannacht. Tig-keren opgestaan, rond gelopen, naar de wc, weer in bed, weer uit bed, zere keel, strepsils genomen, koppie thee gezet, op de bank gelegen, koorts dromen, enz. Hij is nu nog naar een meeting, met hele kleine bloeddoorlopen oogjes, maar daarna gaat hij zijn bed in.

Maar goed vannacht wil hij kostte wat het kost, naar voetballen kijken. Natuurlijk door het tijdsverschil, zitten wij rond 3 uur 's nachts voor de buis. Maar dat probleem hebben jullie straks als de Olympische spelen beginnen. Dat is voor ons op normale tijdstippen!

Krabbelmaar.nl

Voor de Nederlandse wedstrijden, gaan we natuurlijk in vol ornaat naar Grappa's. Net als 2 jaar geleden. Alles ligt al klaar. De oranje T-shirts, de boa's, de oranje hoedjes, petjes, ballonnen, flikker-ringen en de vlag!

En nou maar hopen dat Oranje z'n beste kant laat zien!

1 comment:

Anonymous said...

Hoi zus, jullie weten toch wel dat de eerste wedstrijd van Nederland pas de 9e plaatsvindt hè, dan wel tegen Italië. Het zou zo zonde zijn als je daar morgen al klaar voor gaat zitten...........

Maar anyway, veel plezier, hoop dat we er van kunnen genieten.
Lody
NB: en wat Jesse betreft, een beetje geheimzinnigheid past wel toch???

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails