Tuesday, December 09, 2008

Bijpraten

He he, eindelijk tijd om even bij te praten.

Het afgelopen weekend had Chiel een kort weekend. Zaterdagmorgen vroeg zat hij al op kantoor want er kwam een klant langs. Zondag idem dito. Zondagavond ook gegeten met Ed en zijn collega bij het Jumbo Restaurant in Aberdeen. De floating restaurant.

Wij waren daar 4 jaar geleden geweest met Yvon en Mari, en het eten viel toen vies tegen en was flink aan de prijs. Deze keer wilde Andre ons mee uit eten nemen en we zijn een verdieping hoger gaan zitten. Dit was niet de zogenaamde "eetschuur" maar het zag er stukken beter uit en zelfs het eten was beter! Nog steeds flink aan de prijs maar dit keer hoefden we onze portemonnee niet te trekken! We hebben een leuke avond gehad en zo'n boottochtje van 2 minuten was best leuk!

Gisteren kwamen Jos, Jesse, Kamilla, Michael en Ed bij ons aan de patatkraam eten! Ik had appelmoes gemaakt, frietjes, sla en natuurlijk kroketten. Het huis ruikt nu nog als een grote frituurpan maar dat mag de pret niet drukken.

Jos was gistermorgen aangekomen en toen hij hier kwam nam hij natuurlijk de foto's mee van zijn nieuwbakken neefje Kai! Wat een scheet van een jongentje. Ienieminie met ondeugende oogjes! Kai komt uit China en is de afgelopen maand opgehaald door Annet en Misha. Het mag duidelijk zijn dat Ome Jos supertrots is!

Straks ga ik samen met Ed Hong Kong bekijken! Leuk!

2 comments:

Anonymous said...

Hoi Ans,

bedankt voor jullie leuke en lieve reacties op ons weblog. Erg leuk om te zien wie ons allemaal gevolgd heeft.

Heel veel plezier met jullie NL voorbereidingen. Goede tijd gewenst met kids, familie en vrienden in Nederland.
Oom Jos mag ook weer snel naar NL komen, kan hij mooi kerst vieren met Kai.

Groetjes
Annet

Yvon said...

Herkende de foto direct;-)) Was een hele leuke locatie, maar idd, het eten had beter gekund! Maar toch, hebben wij er hele leuke herinneringen aan overgehouden!!
Leuk dat jullie er weer terug zijn geweest!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails