Sunday, December 14, 2008

Surprise!


Toen Jos jarig was begin december vierde hij dat niet hier maar in Nederland. Leuk voor hem, maar minder voor ons! Er was ons gewoonweg een feestje door de neus geboord! Dus hebben we het heft maar in eigen handen genomen en zijn zelf maar wat gaan organiseren ook al was het zo'n 2 weken later. Wij houden van feestjes!!

Vanmiddag begonnen we met een brunch bij Spasso. Prachtig weer, zonnetje, kerstliedjes, heerlijk buffet. Het kon echt niet beter! Toen Bram en Kamilla aankwamen (natuurlijk sjiek te laat!) en zij het cadeau namens ons allen gaven (prachtige foto van de Hong Kong skyline uit 1980!) toen pas had Jos door dat we daar allemaal voor hem zaten! Daar hebben we 2 uurtjes gehangen en vervolgens zijn we gaan wandelen naar Elements.

Jos, Jesse en Chiel zijn gaan schaatsen. Bram en Kamilla zagen dat niet zitten en ik durfde niet zo goed vanwege mijn zere voet. En daar kwam bij dat ik de laatste keer op de ice-rink alleen maar aan de boarding had gehangen en geen meter vooruit was gekomen, dus echt veel zin had het toch niet. En iemand moest foto's maken natuurlijk! Ik heb met Bram en Kamilla een kopje koffie gedronken.

Na het schaatsen zijn we een drankje gaan halen bij Stormies op het dak van Elements en een half uurtje later liepen we naar het Grand Cinema.

Ik had kaartjes gehaald voor die enorme stoelen met gratis cola en popcorn en dan heb je eigenlijk niet veel keus wat films betreft. We mochten de enorme slechte film "The day the world stood still" met Keanu Reeves aanschouwen. Mocht iemand van jullie het idee hebben om daar heen te gaan, niet doen! Zonde van het geld. Of je moet ook zo'n geweldige bioscoop hebben met van die stoelen, dan gewoon wel doen!

Het was echt een baggerfilm en ik heb dan ook zaaalig geslapen voor 3 kwartier in die heerlijke stoel! Totaal relaxed kwam ik uit de film, hihi.

Daarna hebben we gegeten op het dak van Elements en toen zijn we naar huis gelopen.

Althans dat was het plan. Dat winkelcentrum is zo enorm groot dat je steeds verkeerd loopt. Dus na verschillende gangen geprobeerd te hebben, hadden we eindelijk de Exit gevonden. Voordeel is wel dat je op plekken komt die ik nog nooit gezien had! Er is een heuse Jimmy Choo shop! Achtelijk duur maar wel lekker om voor te kwijlen natuurlijk!
Al met al hebben we een geweldige zondag gehad!

1 comment:

Anonymous said...

hier vanuit hardenberg wensen we jullie een prettige kerst en een goed uiteinde.En chiel hopen op een succesvol 2009

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails