Sunday, December 14, 2008

Copyright

Gisteravond voordat we met de heren uit eten gingen, keek ik even op mijn eigen you-tube pagina. Ik heb die pagina nodig om de filmpjes die ik maak, te kunnen publiceren op mijn blog, omdat you-tube filmpjes van 10 minuten accepteert. Tot zover is alles nog duidelijk.

Ik brows dus wat rond op mijn pagina en ineens krijg ik een rood blok op mijn computer waarin staat dat you-tube 2 van mijn filmpjes heeft geweigerd omdat het in strijd zou zijn met het COPYRIGHT. En dat ik materiaal gebruikt zou hebben van iemand anders. Pardon?! Wat?! Waarom?!

Ik heb die 2 filmpjes eens even bekeken maar alles wat je ziet is Chiel die probeert over te steken in Saigon tussen de scooters door. Niets geen gedoe met filmmateriaal van een ander. Gewoon mijn bloedeigen familie!! Het andere filmpje was van Linn, Chiel en ik in een toektoek in Cambodja. Ook alleen maar onze familie, mijn eigen filmpjes en geen gebruik van materiaal van derden.

Ik werd ter plekke helemaal boos. Leuk hoor dat copyright-gezeik. Maar ik heb nu een "rode vlag" achter mijn naam voor helemaal niets!! Ik heb een klacht ingediend bij You-tube en wacht op antwoord van het copyright-commitee. Het gaat om deze 2 filmpjes:





In ieder geval na het gedoe met you-tube zijn we uit eten geweest met Ed en Andre bij Spasso en na het eten gingen de heren nog even op stap naar Wanchai. We mochten mee maar hebben vriendelijk bedankt omdat Jos en Jesse ons ook een berichtje stuurden dat ze bij Annie in het restaurant zaten. Of we nog zin hadden in een drankje. Altijd! Leuk!

De bar waar Annie werkt en Jos op een muurtje buiten met Kai aan de telefoon!

We hebben daar heerlijk gezeten en zijn later nog even naar Spicy Fingers gegaan. Het was super gezellig. En laat! We zijn trots op ons zelf!

1 comment:

Unknown said...

zou het kunnen dat je de muziek eronder hebt gezet en zij dat misschien bedoelen??

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails