Monday, December 29, 2008

De kerstdagen


Het lijkt erop dat ik het oude patroon weer heb opgepakt. Vannacht zat ik weer wakker in bed en kon met geen mogelijkheid opnieuw in slaap vallen. Hmmmm...

Zachtjes ben ik naar beneden geslopen en heb ik gezellig naast de kerstboom op de bank naar de herhalingen op tv gekeken. Wat een bagger wordt er trouwens uitgezonden in de nacht. Dacht dat de Hongkong tv niet veel soeps was maar ik moet echt mijn mening bijstellen.

Op NL 1,2 en 3 krijg je tot vervelens toe de herhalingen te zien van het nieuws, maar als je op de commerciele zenders zapt, dan blijven de blote borsten voor je ogen bungelen! En dan dat zeikerige stemmetje!! Die moet mannen overhalen om bij gebrek aan beter over te gaan op telefoonsex maar volgens mij krijgt elke man gelijk een enorme afknapper! Brrrrr!!!

Om half 5 ben ik weer naar bed gegaan. Ik lag net in bed toen Chiel een geweldige voorzet gaf in z'n slaap en keihard tegen de bedrand aantrapte! Ik schrok me kapot en Chiel hield er een zere voet aan over.

Ron blijft Ron!


De kerstdagen waren trouwens heel gezellig. En ik heb me weer kunnen uitleven op het koken! Geweldig! Eerste kerstdag naar Yvon, tweede kerstdag met de kids thuis, derde kerstdag met Simone en Ron en kids en gisteren kwamen Manon en Tim. Met Manon en Tim zijn we naar d'n Optie gegaan voor een hapje. Ik had effe geen zin meer om te koken...


Maar toen Simone kwam werd ik blij verrast toen Laurens ineens in de keuken ging staan en zijn nieuw verworven kwaliteiten als beginnend kok liet zien! Heel goed! En het scheelde een hoop gedoe. De rivierkreeftjes waarvan ik dacht dat ze al gekookt waren bleken rauw te zijn en dankzij Laurens kregen we keurig rode gare rivierkreeftjes op het bord!

Vandaag doen we even niets. Lekker thuis hangen, alhoewel Chiel bezig is met de zolder opruimen en onze tuin er nu uitziet als de winkel van Malle Pietje, maar dat mag de pret niet drukken. Morgen gaan we naar Andy en Marry!

Martijn en Chiel klaar om het dagelijks rondje te lopen!

2 comments:

Arlene said...

Jammer dat het slapen zo slecht gaat,had ik ook in de "overgang",ik heb toen van mijn huisarts heel kleine dosis valium (2 mgr)gekregen om in te slapen,dat deed wonderen!Misschien een tip om voor je naar HK terug gaat dit ook aan je huisarts te vragen?
zie je morgen,
Arlene

Anonymous said...

Hey lieve mensen!
Zo te horen hebben jullie een gezellige tijd hiero in Nederland..
Heel veel plezier met oud en nieuw en geniet van oliebollen nu het nog kan, die zijn in Hong Kong ver te zoeken denk ik..

Dikke kus!

Jos en Irma

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails