Monday, December 22, 2008

Goeiemoggel!

Chiel is vanmorgen vertrokken naar Duitsland samen met Berry. Het werk gaat gewoon door! Morgenmiddag komen ze pas weer thuis.

Ik was ook weer lekker vroeg wakker. Deze keer voordat Chiel zelfs wakker was. Koffie gezet, de afwas gedaan, de was in de wasmachine gegooid, en alvast de eerste cupcakes gebakken! En dat allemaal voor 6 uur 's ochtends!!

Gisteren ben ik met Lody nog naar Nijmegen geweest. Ze wilde nog even naar de V&D. Super druk maar wel gezellig. Chiel was met Linn naar het voetbal gegaan van Ben. Helaas gelijk gespeeld...

En Linn en ik zijn net terug van boodschappen doen. Als ik zo bij de kassa kijk van de supermarkt dan is er niets te zien van een crisis! Er wordt wat ingeslagen. Wij ook hoor. Elke keer denk je dat je alles nu wel hebt, en dan blijkt een dag later toch nog wat te missen in je koelkast. Ben bang dat dit wel door zal gaan tot aan het laatste openingsuur van de supermarkt.

Nu maar even niets...ik ga zo lekker op de bank hangen...

2 comments:

Arlene said...

Nou zeg vroege vogel!Beetje uitrusten hoor anders ben je straks gesloopt als je weer naar HK gaat!Inderdaad van een crisis merk je niets ,het lijkt wel gratis in de winkels.
liefs Arlene

Yvon said...

Nog even doorzetten en je bent weer gewend aan NL-tijd;-)) Wel balen hoor, steeds zo vroeg wakker...
Je bent iig wel supervlot met de kerstboodschappen!! Wij mogen morgen nog, wat laatste verse spullen halen. Zal vast wel megadruk zijn, idd alsof er totaal geen crisis betsaat... Of eten er nu juist meer mensen thuis ivm daarmee, dat was iig de uitleg op het nieuws...
Hoe dan ook, wij zijn helemaal in de mood voor 1e Kerstdag!! We hebben er heel veel zin in!!

Liefs, Yvon

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails