Sunday, December 07, 2008

Leuk!

Gisteren is Ed aangekomen. Erg leuk om hem weer eens te zien. Ed is in HK voor zaken samen met een collega. De collega is wat ouder en wilde maar 1 ding bij aankomst. Lekker naar het hotel en relaxen.

Zo gezegd, zo gedaan. Wij zijn gaan eten en daarna uit geweest in Wanchai waar we Bram, Kamilla en Jesse hebben ontmoet. Het was weer ouderwets gezellig en we zijn tot half drie in Wanchai geweest!

Ook Annie die bij de DD heeft gewerkt, hebben we ontmoet. Zij werkt tegenwoordig bij NUOVO. Hele leuke bar/restaurant in Starstreet. Echt voor herhaling vatbaar.

Daarna zijn we nog naar de Fenwick en Dusk till dawn gegaan. Ik ben nu schor van het zingen en stond echt te kijken van Ed die om 2 uur 's nachts HK tijd, 2 hele dagen wakker was en nog geen spoortje van vermoeidheid vertoonde!

Straks gaan we hem weer ophalen en lunchen bij Spasso. En vanavond gaan we met Ed en collega naar het Jumbo Restaurant in Aberdeen. Leuk!

1 comment:

Anonymous said...

Ha allemaal, heel veel plezier de komende dagen met Ed (en de anderen). En dan nog maar een paar daagjes en jullie zijn back home again.

Liefs en dikke kus,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails