Tuesday, December 02, 2008

First Art Mall


Rechts op de foto zie je ons huis! The Pinnacle!

Nou ik ben er eindelijk achter wat de naam is van dat enorme gebouw met 64 verdiepingen achter ons. The First Art Mall maar ook bekend als K11.

Ze verwachten dat het gebouw in het derde kwartaal van 2009 open gaat, maar in andere berichten staat weer dat in april het hotel wat er in zit, open gaat. Niet zo maar een hotel, neehee... Het Hyatt Regency beslaat verdiepingen 3 tot en met 24! Op de negende verdieping een zwembad met een plein met fonteinen.

Er komen 5 verdiepingen met winkels, (yeahhh!) een hele gourmet toren met allerlei restaurantjes en overal kunstgalerijen! Vanuit elke hoek moet kunst te zien zijn. Dat was het streven en de inspiratie van de eigenaar. Natuurlijk een schatrijke chinees! Verder komen er luxueuze appartementen in en kantoren.

Persoonlijk hoop ik ook dat ze een super supermarkt erin zetten want dat scheelt een hoop gesleep met boodschappen.

Ook komt onder het complex een MTR station. En natuurlijk parkeergelegenheid. Kortom een geweldig groot project wat met de dag er mooier uitziet.

Je kan nu al zien dat ze bij de hoofdingang sculpturen hebben neergezet en de palmbomen zijn al gepland. Vanuit Modyroad kan je over een plein onder het gebouw doorlopen naar Hanoistreet. Het ziet er echt gelikt uit.

2 comments:

Arlene said...

Jee wat naar,winkeltjes zo dichtbij en dan moet je er wel heen he,nou ik leef met je mee hoor!:)

Yvon said...

Heel vervelend zo'n gebouw naast je voordeur, zeg maar;-)) Het ziet er ook echt heel sjiek uit!!
Hou je nog wel tijd over voor je blog dan:-)))))

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails