Sunday, November 30, 2008

Een luie zondag

Dat was lekker!

We hebben vandaag alleen het hoognodige gedaan. Uitgeslapen, croissantje gegeten, beetje aan gelummeld en toen trok het zonnetje toch wel! We hebben hier de laatste tijd echt grandioos mooi weer. De hemel is zooo blauw en het zonnetje schijnt uitbundig. Vanmorgen toen ik opstond was het wel slechts 15 graden maar zodra de zon boven de wolkenkrabbers uitkwam liep het kwik op naar 22 graden. Zeg maar, een mooie nederlandse zomerdag!

We zijn eerst naar kantoor gegaan om mijn keukentrapje op te halen. De lamp in de logeerkamer begeeft het bijna. Nog 1 peertje doet het en ik was bang dat ik binnenkort alles op de tast moet pakken. Vandaar.


En ik had de mooie foto's die we gemaakt hadden en hadden ingelijst nog niet aan de muur gezien. Natuurlijk een fotootje van gemaakt. Toen Berry ze zag wilde hij wil ze ook hebben! Ze zijn dus in de smaak gevallen!

Verder heb ik vandaag alle kerstkaarten geschreven en ze staan klaar voor verzending, heb alvast wat kerstcadeautjes ingepakt en ik heb de keuken schoon gemaakt en Chiel was zijn e-mails aan het schrijven. Afgelopen week heeft hij daar amper tijd voor gehad.

En vanavond hebben we gegeten bij Heaven on Earth. Lekker Chinees. En de serveersters waren weer blij ons te zien. "You are here every sunday!" Goh...is dat zo?! "Yes!!" Hihi. "See you next week!" Wat is dat toch lekker eten daar. Kleine hapjes, heel relaxed en goede service. Snap echt niet dat sommige mensen geen chinees eten lusten!

Morgen blijft Chiel in HK. Berry heeft een tussenstop van een paar uur in HK voordat hij naar NL afreist. En ik denk dat Chiel daarna weer voor 3 dagen vertrekt naar China.
Morgenavond gaan we eten met Suzan. Ze verhuist eind december terug naar Nederland dus nog even bijkletsen voordat ze weg is.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails